blog

Lasă-ne să îți povestim toate peripețiile prin
care am trecut în campaniile noastre.

3 ghiduri practice pentru a crește un business online

Ce ai zice să înveți pas cu pas cum poți crește un business în mediul online? Totul aplicat pe brandul pe care îl reprezinți, cu exerciții și studii de caz.

Împreună cu echipa Smart Bill am creat 3 ghiduri de business cu o abordare axată pe eficiență, din care oricine poate înțelege mai bine mediul online și oportunitățile sale. Ghidurile Cum să facturezi mai mult și mai ușor pot fi descărcate gratuit.

Ideea ghidurilor

De peste 10 ani scriu constant despre strategii și tactici de a crește un business prin intermediul mediului online. La Canopy avem aceeași abordare încă din prima zi, pentru că educația este cheia evoluției în general și a creșterii unei piețe, în particular. Online-ul abundă și el de materiale cu informații utile.

Ne-am tot gândit cum am putea contribui mai mult și cum am putea oferi informații și mai relevante pentru fiecare cititor. De ce?

Suntem martori cu toții la rapiditatea expansiunii mediului digital în România.  Ne ajută mult tehnologia și costurile mici. Astăzi te poți conecta la internet prin viteze 4G la un cost de doar 3 euro pe lună, ceea ce este fantastic. Acest lucru împinge multe persoane către calea antreprenoriatului online sau îi determină să își crească business-ul existent devoltându-se online.

Am ales 3 ghiduri practice, care prezintă succesiv pașii pe care îi poate urma o firmă pentru a se dezvolta în mediul online, de la consolidarea brandului și cunoașterea publicului la promovarea axată pe rezultate, prin performance marketing. Mai mult decât atât, am ales să includem exerciții pe care cititorii le pot aplica pe propriul business, plus studii de caz, ca inspirație.

Ce câștigi tu

Dacă ești antreprenor, om de vânzări, dacă activezi sau conduci un departament de marketing, dacă vrei să înveți mai multe despre marketingul online,  este nevoie să înțelegi ce-ți poate oferi mediul online în mod realist.

Cele 3 ghiduri te vor ajuta să:

• Vezi pas cu pas cum poți construi o prezență online memorabilă pentru un business.

• Înveți în mod practic cum pui în valoare punctele forte ale unui brand pe propriul site și pe toate canalele de comunicare online.

• Descoperi cum interacționezi și comunici relevant cu clienții tăi.

• Vezi cum poți promova  eficient o afacere prin Google, Facebook sau LinkedIn, cu focus pe rezultate.

• Îți vină idei noi, prin care business-ul de care te ocupi să se diferențieze și să vândă mai mult

• Crești vânzările online și offline.

Format accesibil

Ghidurile pot fi răsfoite și completate:

  • în format digital – ca eBook, disponibil tuturor gratuit,
  • în versiune tipărită, contra cost.

Conținutul este același, însă utilitatea și feeling-ul sunt diferite :).

eBook-urile pot fi descărcate gratuit și citite ulterior de pe laptop, telefon sau tabletă, oricând dorești.

Inițial nu planificasem să tipărim aceste ghiduri. Am testat și rezultatul a fost wow: sunt tipărite la calitate premium, color, iar exercițiile pot fi completate ușor. Nu te aștepta la trei broșuri, ci la trei cărți  care sperăm să te inspire și pe care să le păstrezi într-un loc vizibil, să te întoarci oricând la ele.

Prețul colecției formate din cele 3 ghiduri tipărite este de 399 lei (TVA inclus), iar la orice comandă transportul este gratuit. Nu ne propunem să facem bani din aceste cărți, ci mai degrabă să livrăm calitate și inspirație celor care își doresc să crească un business. Mai mult decât atât, atunci când plătești pentru un lucru, vei investi mai mult timp și interes pentru el.

Parteneriatul cu Smart Bill

La Canopy folosim aplicația Smart Bill încă din prima zi. Este un tool necesar oricărui antreprenor atunci când pornește un business.

Am ales să lucrăm la acest proiect împreună cu Smart Bill din mai multe motive:

  • dorința comună de a educa piața,
  • public țintă comun (antreprenori, persoane care vor să vândă mai mult cu ajutorul online-ului)
  • chimie 🙂 – da, este un element care contează enorm.

Le mulțumim mult pentru implicare. Ghidurile au fost deja trimise către cei peste 40.000 de clienți pe care îi are Smart Bill. Feedback-ul a fost grozav: avem cunoscuți care ne-au felicitat după ce le-au citit, iar pe de altă parte am primit și mulțumiri de la persoane care au aflat de noi prin intermediul acestor ghiduri.

Credem că aceste ghiduri sunt baza pe care ar trebui să o știe orice persoană care își dorește să dezvolte un business online și să vândă mai mult. Ne-ar plăcea să descarci ghidurile și să ne lași un feedback.

Digital Bloom ediția a VI-a

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter