blog

Lasă-ne să îți povestim toate peripețiile prin
care am trecut în campaniile noastre.

Canopy și Id-entity România dezvoltă la Iași un centru de specialiști în promovare online

Canopy și Id-entityprintre grupurile de top din Europa în conceperea, producerea și gestionarea conținuturilor și serviciilor de comunicații digitale, dezvoltă împreună, la Iași, un centru de specialiști în promovare online pentru piața din Italia. Aceasta e știrea oficială. Ce înseamnă mai exact?

În prima etapă, parteneriatul nostru implică pregătirea și creșterea unei echipe de specialiști Google Ads care să deservească clienții Id-entity.

Programul de formare va fi coordonat de Canopy, având la baza experiența ultimilor ani în care am dezvoltat sesiuni personalizate de training în marketing online, de la strategie digitală și diferențiere de piață la cursuri specifice, de Google Ads și Facebook Ads.

În plus, trainerii Canopy au instruit mii de studenți din mai multe universități și facultăți din România, inclusiv prin proiectul Atelierul Digital, dezvoltat de Google România.

Ce ne dorim prin acest parteneriat?

Sinergiile cu Canopy ne permit să satisfacem aceiași clienți urmând două căi diferite. Planurile noastre pe termen scurt și mediu vizează dezvoltarea abilităților tehnice ale angajaților noștri cu scopul de a ne extinde prezența pe piețele europene și de a creste echipa din Romania oferind servicii digitale complete.
Andreea Cristinari, Managing Director Id-entity România.

Cred foarte mult în potențialul specialiștilor în marketing online din România. În mod particular, Iașiul mi-a dovedit că poate deveni o veritabilă pepinieră de talente în Google Ads și strategie digitală, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care Canopy s-a extins anul trecut la Iași. Tinerii din oraș au ocazia de a gestiona campanii online pentru branduri puternice din orice colț al lumii.
Cristian Ignat, fondator Canopy.

De știut despre Id-entity România: înființată în martie 2016, Id-entity România a fost inițial creată și condusă de doar trei persoane și a ajuns în prezent să aibă 90 de angajați.

Dedicând o deosebită atenție selecției și dezvoltării resurselor umane, compania oferă marilor branduri de pe piața italiană precum McDonald’s, MediaWorld și Italiaonline, o gamă largă de servicii: dezvoltare web, gestionarea catalogului e-commerce, graphic design, editare video, social media, branding și marketing online, producție care generează o cifră de afaceri de 1,6 milioane de euro pe an.  

Pentru Canopy este un pas următor după extinderea cu biroul de la Iași, ca oportunitate pentru cei care doresc să se dezvolte profesional în domeniul marketingului online, dar și pentru companiile interesate să își crească business-ul prin servicii promovare online de tip Google Ads, Facebook Ads sau YouTube. Am mizat pe potențialul oamenilor din Iași și acum avem șase colegi aici, din totalul de 18 angajați. 

Credem în colaborarea cu Id-entity, așa mult că ne-am și mutat împreună :). Suntem vecini în birourile din Nicolina Office Center, în curând suntem gata să primim și oaspeți.

Am deschis deja o listă și pentru scaunul de masaj.

Pentru cei smart și dedicați, care vor să se specializeze în marketing online și să lucreze pentru branduri ambițioase locale și internaționale, avem întotdeauna un loc în echipă, așa ca te invitam sa participi la un internship marketing online.

Digital Bloom ediția a VI-a

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter