blog

Lasă-ne să îți povestim toate peripețiile prin
care am trecut în campaniile noastre.

Hello, World. Noi suntem Canopy!

Hello, World. Noi suntem Canopy. Ce înseamnă mai exact Canopy?

Povestea brandului Canopy a început de la aspirațiile noastre înalte și încrederea & experiența în digital marketing. Ne-a inspirat partea cea mai înaltă a copacilor, cea care formează coroana unei păduri, pentru că definiția sugestivă din limba engleză asociază the canopy cu the highest place in the forest. De aici am construit Canopy – agenția care își propune să ducă mediul digital la noi înălțimi.

Focusul nostru este să susținem business-urile să crească și ajungă cât mai sus. Facem acest lucru prin campanii tip Pay Per Click, strategii digitale complete, audit-uri de Usability pentru creșterea ratei de conversie sau setarea corectă a platformei de Analytics pentru măsurarea și interpretarea cât mai ușoară și eficientă a datelor.

Suntem o agenție de digital marketing care crede cu putere în magia acestui domeniu, care a adus beneficii concrete prin digital brandurilor cu care membrii echipei au lucrat, fie că vorbim de multinaționale sau de business-uri antreprenoriale.

Ce facem la Canopy

  • Suntem transparenți și vei vedea fiecare leu investit de brandul tău în digital. Te vom ajuta să înțelegi cum a fost investit și de ce.
  • Înțelegem publicul țintă și ajungem la el prin metode creative, cu impact puternic asupra ratei de conversie.
  • Testăm servicii noi pentru clienții noștri, pentru a ne asigura că funcționeaza, înainte de a le face publice.
  • Automatizăm doar ce este nevoie și poate avea un impact major în rezultate, credem cu tărie că implicarea, creativitatea și spiritul analitic al oamenilor din echipa noastră pot face diferența inclusiv la nivel de raportări.
  • Greșim și nu ne este teamă. Am învățat multe din greșeli, nu ne lăudăm cu perfecțiunea și nici nu îți promitem luna de pe cer. Te asigurăm că avem de fiecare dată idei bune prin care am putea obține acest lucru :P.
  • Avem experiența pentru a îți susține și echipa, pentru a o dezvolta prin traininguri personalizate care îți pot crește compania.

Ce nu facem la Canopy

  • Nu setăm „grupuri și campanii” Google Ads, ci implementăm strategii prin care să atingem obiective.
  • Nu avem ca obiectiv numărul de schimbări din conturile Google Ads, de exemplu, ci reglaje fine care chiar fac diferența.
  • Nu setăm conversii și goal-uri fără fond, ci le urmărim în permanență și optimizăm.
  • Nu îți promitem vânzări fanteziste „de mâine”, ci ne asumăm un target realist și un timp în care ne propunem să-l atingem.
  • Nu facem promisiuni false pentru a câștiga sau mulțumi clienți. Ne-am susținut punctul de vedere bazat pe experiența noastră când a fost vorba de acțiuni nepotrivite cerute de anumiți clienți. Iar acum ne iubesc pentru acest lucru.

Echipa Canopy reunește oameni tineri, cu experiență în multe arii din digital, căreia îi place să fie creativă fără a afecta focusul permanent pe rezultatele clientului.

Dacă vrei să vorbim despre cum îți putem duce business-ul în top, hai să ne cunoaștem și să ne spui mai multe despre interesele tale.

Te așteptăm și pe Facebook, te ținem la curent cu oportunități de creștere și informații utile.

 

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter