blog

Lasă-ne să îți povestim toate peripețiile prin
care am trecut în campaniile noastre.

Răspunsuri despre online și business la Gomag Virtual Summit

Dacă ți-ai dori să ai acces la cunoștințele unor specialiști în marketing și e-commerce, dar te lovești de bariera distanței sau a timpului, putem spune ca îți surâde norocul: pe 25-26-27 septembrie poți participa la cea de-a doua ediție Gomag Virtual Summit, un eveniment online organizat de Gomag.

Oricine, din orice loc, poate primi soluții și răspunsuri la întrebările sale, de la peste 35 de speakeri cu experiență și lideri în marketing online. Eugen Predescu, Growth Canopyst, a pregătit o serie de recomandări utile pentru mai multe rezultate prin marketing online și pay per click.

De ce să participi la Gomag Virtual Summit 2018?

1. Marketing și eCommerce într-un eveniment 100% online

Gomag Virtual Summit 2018 este un eveniment online, la care ai acces de oriunde dorești. Poți să participi de acasă, de la birou, din avion, din pauza de prânz,  de unde vrei.

Ai nevoie doar de un telefon sau orice alt ecran cu internet. Odată ce te înscrii, ai asigurarea că marți, în prima zi de summit, primești pe e-mail toate datele necesare pentru a intra în sesiunile evenimentului.

Cele 3 zile de Summit sunt destinate afacerilor online, începând de la cele mai mici, pe picior de lansare, și până la business-urile cu volume mari.

În prima zi, pe 25 septembrie, se vorbește despre strategii pentru scăderea costurilor, tehnici de marketing pentru bugete mici, logistică, plata în e-commerce, SEO, Facebook, strategii de fidelizare prin tehnici CRO post vânzare, automatizare și AI etc.

Pe 26 septembrie poți învăța despre strategii de creștere pentru afacerile medii. Speakerii îți vor vorbi despre multichannel, chatboti, HR, fidelizarea clienților, sales funnel, influencer marketing, dar și despre clienții mobile-only și cum te pregătești pentru aceștia.

Ultima zi de Summit este destinată afacerilor mari, dar și celor care vor să crească accelerat. Se discută despre growth hacking, strategii avansate pentru Social Media, extinderea vânzărilor în afara granițelor, vânzarea pe marketplace, framework-uri pentru optimizarea ratei de conversie etc.

2. Ai acces gratuit la peste 35 de specialiști

Lista de speakeri include peste 35 de oameni cu experiență în marketing și e-commerce, începând de la proprietari de afaceri, consultanți, specialiști în HR, SEO, CRO, Google Ads, Growth Hacking și până la oameni de vânzări, manageri, bloggeri, investitori și traineri.

Sunt oameni care știu foarte bine pulsul pieței din România și au cunoștințele necesare pentru a influența vânzările online și publicul.

Cu cine poți interacționa? Cu Valentin Radu (Omniconvert), George Iordache (eMAG Marketplace), Mihaela Mureșan (Brand Essence), Alexandru Dona (Times New Roman), Florin Grozea (Hit Yourselg Consulting), Florin Mîndru (EuroIMM), Alexandru Rusu (Dorealy.ro), Cristian China Birta (Kooperativa 2.0), Dragoș Smeu (Mavericks), Cosmin Daraban (Gomag) – organizatorul acestui eveniment și mulți alții.

Sfatul nostru? Pregătește-te încă de pe acum cu întrebări și exemple asupra ceea ce nu înțelegi legat de business-ul tău și creșterea acestuia.

3. Poți interacționa live cu speakerii în cadrul a 9 sesiuni

Summit-ul consistă atât în înregistrări video, cât și în 9 sesiuni live, în cadrul cărora poți interacționa direct cu speakerii. Poți să le pui întrebări specifice pentru ceea ce ai tu nevoie și aceștia îți vor răspunde punctual.

25 septembrie

  • Ora 10:00: Doru Pelivan – Cum faci o lansare de succes în online.
  • Ora 14:00: Rareș Bănescu – Crește-ți vânzările online cu până la 100%.
  • Ora 16:00: Gabriel Curcudel (Krumel) – SEO – Răspunsuri la întrebările tale.

26 septembrie

  • Ora 10:00: Cristian China Birta – Cum concurezi cu firmele mari cu ajutorul bloggerilor.
  • Ora 14:00: Sorin Faur – Atragerea și recrutarea talentelor pe o piață în deficit.
  • Ora 16:00: Florin Grozea – Influencer marketing pentru e-commerce în Romania.

 27 septembrie

  • Ora 10:00: Vadim Cușnir – Social media în culise – secrete pentru magazinele online.
  • Ora 14:00: George Iordache – Cum să îți extinzi afacerea pe eMag Marketplace.
  • Ora 16:00: Toma Grozăvescu – Growth Hacking – cum să crești vânzările oricărei afaceri.

Înscrie-te gratuit la oricare dintre cele 9 live-uri și primelti acces la orice alta sesiune te interesează.

Eliberează-ți programul pentru sesiunile în care vrei să pui întrebări, să afli răspunsuri competente și să primești inspirație exact pentru ceea ce ai nevoie.

De asemenea, fii atent la pagina de Facebook Gomag, se pregătesc și alte live-uri surpriză despre chatboti, Google Analytics și alte subiecte care te pot interesa.

Ce zici, ne vedem la Gomag Virtual Summit 2018?

Digital Bloom ediția a VI-a

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter