blog

Lasă-ne să îți povestim toate peripețiile prin
care am trecut în campaniile noastre.

Creativitate pe timp de pandemie

Confruntarea cu această situație, relativ nouă pentru toți, ne-a pus în fața unor challenge-uri mai mult sau mai puțin neplăcute – printre care și testarea nivelului de creativitate pe timp de pandemie.

Dar așa cum ne place să scoatem frumosul din orice situație, este o perioadă în care cele mai multe branduri au dorit să transmită mesaje pozitive și de încurajare prin crearea unor campanii memorabile.

Așadar, hai să vedem care sunt cele mai creative campanii, din punctul nostru de vedere, create în contextul pandemiei.


Dove – Courage Is Beautiful

Cei de la Dove și-au adaptat mesajul campaniei Real Beauty în Courage is Beautiful, în semn de mulțumire pentru cadrele medicale care sunt în linia întâi și luptă împotriva virusului. Videoclipul campaniei înfățișează fețele pline de semne și cicatrici ale medicilor și asistentelor din cauza purtării măștilor chirurgicale.


Audi – The Drive

#StațiAcasă – acesta este mesajul pe care îl auzim zi de zi, atât în mediul online, cât și la TV sau radio. De aceea, Audi ne invită să facem o călătorie de patru ore prin locurile minunate ale Australiei – acest lucru respectând, bineînțeles, distanțarea socială.

Apasă play, puneți căștile și călătorește virtual prin toate acele locuri minunate. Enjoy!


#StayHomeSaveLives with Julia Louis-Dreyfus

Cu o notă mai amuzantă și de care cu siguranță avem nevoie cu toții, actrița Julia Louis-Dreyfus ne invită pe toți să stăm acasă și să respectăm distanțarea socială, așa cum și ea o respectă. Actrița, aflată acasă și despărțită de echipa ei de make-up profesioniști se machiază singură.

Noi am zice că i-a ieșit destul de bine!


IKEA – I Stay Home

Așa cum ne-au obișnuit de fiecare dată cu ideile și creativitatea lor, cei de la Ikea ne surprind și de această dată cu campania – I Stay Home, prin care doresc să ne readucă aminte că lucrurile care ne fac pe noi fericiți se regăsesc #ACASA.

Acasă a fost întotdeauna refugiul nostru, iar acum, a devenit “fortăreața” care ne protejează de această situație în care ne aflăm cu toții.


Mercedes – Thanks to Everyone Giving Their Best

O altă campanie care ne-a plăcut este creată de Mercedes și are ca mesaj principal “Another Mercedes that stands for safety”. Cu această ocazie, Mercedes mulțumește tuturor persoanelor care lucrează în aceste vremuri pentru a ne putea continua viața într-un mod cât mai normal.

Mulțumim și noi!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=Uoc-Zi45rZI&feature=emb_title

Chiar dacă este mai dificil de a ne regăsi concentrarea în această perioadă, multe branduri ne-au demonstrat că se poate! Tot ceea ce putem face este să ne adunăm și să lăsăm creativitatea și ideile noi să ne însoțească în realizarea celor mai frumoase lucruri!

#StayHome and #BeCreative

Digital Bloom ediția a VI-a

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter