blog

Lasă-ne să îți povestim toate peripețiile prin
care am trecut în campaniile noastre.

‘Tis the season cu cele mai bune animații de Crăciun

Dacă în anii precedenți campaniile de Crăciun se învârteau în jurul personajelor reale, anul acesta a adus o schimbare majoră în trendurile reclamelor de sezon. Din dorința de a-i proteja pe cei apropiați și de a-i expune cât mai puțin, advertiserii s-au reorientat către un format mai sigur, dar care reușește să ne smulgă aceleași emoții puternice și cât se poate de adevărate, prin intermediul animații video.

Chiar dacă nimic nu mai este la fel ca înainte, iar spiritul Crăciunului pare să nu se fi instalat încă în sufletele noastre, sperăm ca această colecție de animații să vă apropie puțin mai mult de atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

Acesta este modul nostru de a vă colinda și sperăm ca în anul ce urmează să o facem tradițional, așa cum se cuvine. Pregătiți-vă pentru un carusel de emoții, de la zâmbete, până la plânsete și înapoi la starea de bucurie.

Acțiune!

1. Disney – FROM OUR FAMILY TO YOURS

2. Lidl – BIG ON A CHRISTMAS YOU CAN BELIEVE IN

3. Waitrose & John Lewis – GIVE A LITTLE LOVE

4. McDonald’s – INNER CHILD

5. Erste Group (BCR) – EDGAR’S CHRISTMAS

Nu-i așa că am reușit să vă aducem mai aproape de Crăciun? La noi a funcționat și suntem pregătiți mai mult ca oricând să ne lăsăm cuprinși de valuri de emoții cu reclamele voastre favorite.

Digital Bloom ediția a VI-a

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter