blog

Lasă-ne să îți povestim toate peripețiile prin
care am trecut în campaniile noastre.

Ora de Antrenament în Marketing Online – decembrie

A fost greu. Cu dușuri reci care să ne aducă la realitatea politică și socială. A fost frumos. Tehnologia a strălucit la maxim și ne-a arătat că sunt multe de făcut și rezolvat. În luna decembrie ne facem timp să analizăm ce a fost, să planificăm pentru ce va fi, să ne pregătim de noi drumuri, să ne fie mai bine pe viitor…

Dăm o mână de ajutor cu idei și recomandări de marketing online, studii de caz, cifre, cărți și oameni care să te inspire. Toate alese cu grijă, știm că timpul e prețios și merită investit în calitate. Fă-ți timp să fii mai bun, mai ales în luna decembrie :D.

Google Analytics – Ce conținut aduce conversii

google-analytics-roi-continut

Sursa foto: marketingland.com

Am trecut de etapa Content is King. Sper :). Este mult mai mult de atât, conținutul este esențial pentru o strategie de marketing actuală, e nevoie să îl integrezi inteligent și să urmărești atent rezultatele. E o întreagă știință în spate, noroc că avem astfel de articole care ne explică fiecare pas.

Este tipul de articol unde merită să și pui în practică strategia explicată, să implementezi în timp real cu Analytics-ul deschis. Află mai multe.

What’s hot 

strategii-marketing-online-2017-competitie-canopyAnaliză, planificare pentru 2017, noi strategii… Dincolo de acești pași necesari dacă vrei să faci mai bine în 2017, încearcă o nouă abordare pusă în practică pentru a obține cele mai performante campanii de online marketing.

Pașii explicați aici, punctual și cu cifre, te îndrumă către acele campanii aflate în top 1-3%. Poți îmbina conținutul cu strategii istețe de social media, super remarketing…  Află mai multe.

Studiu de caz: Sute de idei de marketing puse în practică de 50 de magazine online

tactici-marketing-ecommerce-studii-de-cazUn magazin online de produse pentru bărbierit a dezvoltat abonamente personalizate pentru utilizatori, prin care primesc constant tot ce au nevoie. Totul împachetat inteligent la nivel de experiență, design.

Este doar un exemplu din cele 50 de magazine online care sper să te inspire cu ideile lor, de la design și user experience la e-mail marketing și vânzări.  Află mai multe.

Facts of the month

statistici-consum-video-online-canopy

La aceste cifre adaugă și că 75% dintre executivi urmăresc un video legat de business cel puțin o dată pe săptămână.

Interesul e mare: de pildă, doar dacă adaugi cuvântul Video în subiectul unui e-mail, rata de click crește cu 65%. Vezi și mai multe statistici care ne dau de gândit, focus pe video în 2017. Află mai multe.

The Book – Open – Autobiografie Andre Agassi

Dezvoltarea ta ca persoană e mai valoroasă decât succesul. O spune un campion care a fost Nr. 1 în lume în tenis și care a stabilit recorduri istorice, fără ca măcar să iubească sportul care l-a făcut cunoscut.

Indiferent dacă îți place sportul sau nu, dacă ești un fan al tenisului, dacă preferi să citești biografii, povestea vieții lui Andre Agassi te va inspira. Este un pariu pe care mi-l asum eu ;).  Nu sportul în sine este vedeta aici, nu vei parcurge cronologic momentele importante din cariera unui campion, ci vei afla gândurile, trăirile și lecțiile primite de un om care a ajuns cel mai bun din lume în nișa lui.

Este o carte bine scrisă, extrem de personală și reală, despre care mulți mi-au spus că nu au putut să o lase din mână. Un clișeu celebru al cărui rol e aici doar să îți spună că această poveste te va surprinde cu siguranță. Nu cu surpriza aș vrea să rămâi neapărat, ci cu momentele de analiză de după, cu lecțiile, cu energia. E o carte numai bună pentru o zi friguroasă de decembrie, pe care o poți petrece acasă, la căldură.Află mai multe.

Oameni care inspiră

Sursa foto: freelancer.com

Ladies and gents, meet Larry Kim! Omul care a fost declarat  Cel mai influent expert PPC 3 ani la rând – în 2015, 2014 și 2013.

Nu știu dacă sunt mulți specialiști PPC care să nu îi urmărească articolele, prezentările și recomandările. Larry Kim este un munte de experiență pentru orice om de marketing online. Vorbește și scrie cu extrem de multă pasiune și creativitate despre tot ce înseamnă online marketing de top, de la conținut și social media la remarketing, Google Ads, e-mail marketing. Pentru mine este și un exemplu de organizare și productivitate maximă.

Pe lângă faptul că Larry este fondatorul WordStream, o companie de software și servicii de search marketing care a rulat campanii de 1 Miliard de dolari pentru clienții ei, reușește cumva să fie prezent în toată lumea ca top speaker la diverse evenimente, să scrie articole de mii de cuvinte pentru Inc. Magazine, Search Engine Land, Medium sau blogul WordStream.

Probabil pentru oamenii ca el ziua are cu siguranță mai mult de 24 de ore :P. Merită să îl urmărești pe Twitter – peste 539.000 de oameni o fac deja, te va îndruma către conținut super valoros, de pus în practică, atât pentru luna decembrie, cât și pentru anul nou ce ne bate la ușă..

M-aș bucura să completăm lista împreună pentru luna decembrie, dacă aveți sugestii de articole, oameni sau cărți care v-au ajutat, adăugați-le cu un simplu comentariu. 

Digital Bloom ediția a VI-a

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter