blog

Lasă-ne să îți povestim toate peripețiile prin
care am trecut în campaniile noastre.

Ghid gratuit: Cum accesezi 10.000$/lună pentru a promova un ONG.

Cum ai folosi 10.000$/lună  pentru a promova un brand? Organizațiile nonprofit din România au această oportunitate și pot accesa lunar 10.000$ via Google Ad Grants. Pentru a folosi eficient acest buget, am creat un ghid complex și gratuit cu pașii esențiali în promovarea online a ONG-urilor. 

2018 a fost un an generos pentru noi, ne-am extins din toate punctele de vedere și am învățat mult. În tot acest timp am interacționat cu mai multe organizații nonprofit și, în măsura în care am putut, le-am susținut să își promoveze proiectele.

Am văzut și multe inițiative frumoase care ar fi meritat să fie cunoscute de mai mulți oameni și promovate mai puternic pentru a putea crește binele făcut, cum spune colegul nostru George Pascaru.

Așa că el și echipa Canopy de la Iași au venit cu propunerea creării unui ghid gratuit a promova un ONG în mediul digital, locul care a ajuns în prezent să ne conecteze pe toți, indiferent de statut, vârstă sau oraș.

Un ebook  care are potențialul de a direcționa și ajuta mai multe organizații decât ne-ar permite nouă timpul fizic. Este cadoul nostru de sărbători pentru ONG-urile din România, din respect pentru cauzele lor și oamenii care fac lucrurile să se întâmple.

De ce merită descărcat și împărtășit cu toată echipa?

Trecem prin cele mai importante canale de comunicare online și arătăm care sunt principalele instrumente online pe care le pot folosi organizațiile și principiile pe care se pot baza pentru conversii.

Ne concentrăm apoi pe Google Ad Grants, programul dezvoltat de Google prin care ONG-urile pot beneficia lunar de un grant de 10.000$ pentru a se promova. O sumă generoasă de care nu dispun multe companii și care poate aduce rezultate frumoase, fie că vorbim de noi beneficiari, programe, donații, voluntari sau vizibilitate sporită.

Arătăm pas cu pas cum pot fructifica oportunitățile oferite de mediul online. Organizațiile pot învăța:

  • Să stabilească și măsoare obiectivele unei strategii online.
  • Să definească și înțeleagă publicul țintă.
  • Care sunt punctele cheie în comunicarea online.
  • Cum creezi o prezență online la înălțime pentru un ONG.
  • Cum accesezi grantul Google și ce poți face cu cei 10.000$/lună.
  • Cum setezi contul tău Ad Grants și cele mai faine campanii.
  • Cum optimizezi rezultatele.
  • Cum folosești Google Analytics și alte instrumente online utile.
  • DOs&DON’Ts în promovarea online prin Google Ad Grants.
  • Să înțelegi și folosești multe alte resurse.

După cum spuneam, ghidul poate fi accesat gratuit. În plus, oricine poate susține inițiativa printr-un simplu share care ar duce ebook-ul către cât mai multe organizații, apreciem fiecare sprijin. Nu solicităm date de contact sau alte informații, nimic :).

Enjoy!

Digital Bloom ediția a VI-a

Deschide chat
Bună! Am nevoie de mai multe informații
Bună 👋
Cu ce vă pot ajuta?
×

Monthly catch-up Newsletter