Agenția Canopy - Pay Per Click, Google AdWords, Facebook Ads

Începe o carieră la înălțime în marketing online.

Ți-ar plăcea să lucrezi cu o super echipă? Să ajungi în topul specialiștilor online din Iași?

Noi suntem Canopy.

Hai să ne cunoști, dă-ți ocazia de a te dezvolta pentru o carieră în marketing online, fie că e Google AdWords, Facebook Ads sau strategie online. Fără să fie nevoie să pleci din Iași!

Noi suntem Canopy.

Hai să ne cunoști, dă-ți ocazia de a te dezvolta pentru o carieră în marketing online, fie că e Google AdWords, Facebook Ads sau strategie online. Fără să fie nevoie să pleci din Iași!

Performanța la Canopy. Acum și la Iași.

Echipă digitală

Iubim digitalul, suntem smart, plini de idei și ambițioși. Așa ni s-a spus :P. Urmărim tot ce apare nou în domeniu și ne place să punem în practică. Și să împărtășim experiența cu colegii. Aducem tot acest know-how și la Iași.

Experiență la 360⁰

Avem la activ abordări care au făcut diferența pe piața din România, oameni cu super experiență în marketing online și business, de la care poți învăța. Lucrăm pentru branduri de top cu aceeași pasiune ca și pentru companiile mici și ambițioase.

Focus pe performanță

Ne place să fim în top. Atât printre preferințele clienților, cât și în campionatele de Xbox. Investim constant în dezvoltarea echipei, de la traininguri și participarea la evenimente internaționale la teambuilding-uri în țări mai calde.

Smart business, smart fun

Știm că inspirația vine mai ușor uneori după o sesiune de masaj. Sau o sesiune de boardgames în echipă. Sau după un teambuilding în Croația. Sau… te lăsăm pe tine să îți găsești inspirația la noi. Pe noi ne-au ajutat și pisicelile colegilor Nopy și Sheeba.

E rândul tău să fii la înălțime.

Te susținem să crești

Ai acces la experiența noastră, mergi la traininguri și evenimente naționale și internaționale și poți lucra cu super branduri.

Înveți practic

Vezi în mod practic cum poți gândi, crea și optimiza campanii eficiente de Google AdWords, Facebook Ads, YouTube, Instagram și tot ce ține de Pay Per Click.

Ajungi în top

Crești împreună cu cea mai bună echipă locală de marketing online. Ai ocazia să lucrezi cu branduri ambițioase, din diverse segmente de piață.

Facem să fie bine

Ai oportunitatea să înveți de la zero sau să evoluezi din punctul în care te-ai blocat. Te ajutăm să îți iei certificările Google AdWords. Lucrezi cu instrumente și resurse care îți pot ușura și eficientiza munca.

Fun at work

Nicio zi fără zâmbete. Jucăm boardgames, ieșim în echipă, organizăm Happy Friday și teambuilding-uri. Mediul de lucru este unul simpatic și cochet. De bunătățile pe care le găsești mereu la bucătărie ți-am zis?

Dacă noi nu te-am convins, just play și vezi cum a fost experiența Canopy pentru o parte dintre cei care ne-au fost interni.

Cristian Mincă, PPC Apprentice Canopyst
Intern (3 luni)

Carmen Niculescu
PPC Canopyst (1 an)
Performance Specialist eMag

Valentin Stanciu
Intern (3 luni)

Hai în echipă!

Nume (obligatoriu)
E-mail (obligatoriu)
SAU
Cel puțin una dintre variante este obligatorie.

Hai să ne cunoști mai bine pe noi și pisicile!

Dacă faci parte din echipa unui business pe care vrei să îl crești, hai să vorbim despre soluții.