fbpx Skip to content

Promovare prin Pay Per Click

Focus pe rezultate. Marketing online la înălțime.

820px-Google_Ads_logo.svg

FIX LA ȚINTĂ

Promovare Google Ads pe Search, Display Network, Remarketing, le punem la treabă în bugetul stabilit de tine, pentru rezultate concrete. Ajungem fix la clienții tăi prin modalități de targetare creative, pentru mobil, desktop ori tabletă.

FII RELEVANT

Rămâi în mintea clienților și după ce au intrat în contact cu site-ul sau reclamele tale. Punem la cale strategii de remarketing istețe, cu mesaje relevante, care generează conversii.

CONVINGE PRIN VIDEO

Vrei reclame la TV? Folosește reclamele video mai eficient, direct către publicul tău, la costuri mult mai reduse, prin promovarea pe YouTube. Te așteaptă acolo milioane de utilizatori, iar noi avem experiența captivării unor audiențe relevante pentru tine.

ÎN TOP ÎN REȚEAUA NR. 1

Facebook e cea mai populară rețea de socializare, clienții tăi sunt aici. Te ajutăm să ajungi la ei și să îi cucerești prin segmentări complexe, bine definite, fără risipă de investiții.

DIRECT LA VÂRF

Prin promovarea pe LinkedIn ai ocazia de a atrage atenția publicului de business, cu un control eficient al bugetului. Iar noi știm cum poți ajunge la el.

VIZUAL LA SUPERLATIV

CONECTAT LA CONSUMATOR

Mobilul a devenit cel mai personal device pentru consumatorii de astăzi. Suntem cu tine pentru a crea o conexiune constantă cu ei, optimizăm campanii și atragem interacțiune.

Hai să vorbim despre mai multe rezultate pentru tine