fbpx Skip to content

Te susținem să crești!

Dezvoltăm pentru tine soluții personalizate de promovare online. Cu focus pe performanță!

Promovare Pay Per Click (PPC)

Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads, YouTube Ads, reclame pe Instagram… zi de zi lucrăm cu ele, vedem ce și cum funcționează. Putem dezvolta pentru tine o strategie adaptată nevoilor tale, având la bază canale de marketing online axate pe performanță. Împărțim bugetul corespunzător pentru a atrage rezultate maxime.

Strategie digitală

Mediul digital se schimbă de la o zi la alta, la fel și obiceiurile de consum ale clienților tăi. Noi suntem mereu conectați și le urmărim constant. Construim pentru tine strategia digitală completă care îți poate face business-ul profitabil și memorabil, alegem canalele care te pot duce în vârf.

Training Marketing Online

Respirăm online și știm cum să îl facem contagios. Face parte deja din ADN-ul nostru să împărtășim din experiență noastră în marketing online, fie că e vorba de un eveniment internațional sau de un training Google Ads. Îți susținem echipa cu orice training de marketing online bazat pe performanță, personalizat pentru business-ul tău.

Creșterea ratei de conversie

Indiferent de canalele de promovare online pe care le folosești, site-ul tău trebuie să aibă putere de convingere. Punem cap la cap soluții de usability, user experience și mesaje de marketing pentru experiențe memorabile pentru utilizatori și rate de conversie excelente pentru tine.

Personalizare Analytics

Ai auzit frecvent că online poți măsura totul. Este crucial să ai implementată corect o soluție de Analytics, indiferent care este aceasta.Te ajutăm să-ți definești obiectivele și micro-conversiile în site, le implementăm în Google Analytics sau Omniture și îți arătăm cum poți vedea dincolo de cifre și rapoarte.

Vrei mai mult?

Hai să vorbim. Spune-ne ce nevoi ai și noi ne concentrăm pe soluții de marketing online personalizate.