fbpx Skip to content

Strategie Digitală

Creăm un combo de marketing online, personalizat nevoilor tale.

Noi credem că online-ul poate fi magic pentru un business. Important este să îi cunoști complexitatea și potențialul, clienții sunt aici. Canopy are experiența și viziunea de a dezvolta strategii digitale complete, axate pe conversii și adaptate oricărui business.

  • Suntem alături de tine de la primii pași ai stabilirii unei strategii digitale complete și până la optimizările care fac deliciul rapoartelor cu cifre curajoase despre conversii.
  • Vedem în ce stadiu este business-ul tău și facem un audit de marketing online.
  • Îți cunoaștem publicul țintă, business-ul, beneficiile și diferențiatorii față de concurența ta.
  • Stabilim obiective și venim cu abordări strategice axate pe rezultate, alegem canalele și mesajele potrivite publicului tău, în funcție de stadiul de achiziție în care se află.
Strategie Digitală 1

Strategie completă

Îți analizăm concurența și, cu obiectivele în minte, stabilim o strategie integrată adaptată nevoilor business-ului tău și bugetului.

Strategie Digitală 2

Alegem mediile potrivite

Mesajul tău trebuie să ajungă la audiența vizată. Avem experiența unor ani buni de segmentări și targetări, alegem canalele potrivite pentru tine.

Strategie Digitală 3

Mesajul te diferențiază

Te ajutăm să alegi cele mai convingătoare și relevante mesaje pentru compania ta, ieși în evidență și vinde mai mult, atrage conversii.

Strategie Digitală 4

Fii memorabil

​Echipa noastră de creație te susține cu soluții ingenioase de design și mesaje convingătoare pentru o experiență memorabilă pentru clienți și bogată în conversii pentru tine.

Contactează-ne pentru o strategie digitală completă!

Ești la un pas să iei o decizie bună astăzi.