fbpx Skip to content

Canopy

„The Highest Place in The Forest”
Agenție digitală cu focus pe PPC Marketing.

Ce este Canopy

Cei mai înalți arbori din pădure ne-au inspirat și am creat brandul Canopy. A crescut din experiența multor ani în marketing online și dintr-o super pasiune pentru digital.

Ne propunem să ducem digitalul la noi înălțimi prin soluții personalizate de Pay Per Click marketing, strategii digitale integrate, traininguri de marketing online, creșterea conversiilor, Analytics. Pentru că ne place să fim în vârf și să creăm partenerilor noștri condițiile potrivite pentru ca ei să se dezvolte. Avem cu ce.

Rezultate

• Doar așa lucrăm noi. Facem marketing online bazat pe rezultate.
• Vânzări, lead-uri, specialiști mai buni în echipă, urmărim nevoile partenerilor noștri. Inovăm constant pentru rezultate. Direcția e sigură, tot mai sus.

Experiență

• La noi nu e doar un cuvânt cheie, avem sute de parteneri care au încredere în noi.
• Am dezvoltat pentru ei strategii digitale complete, campanii online, soluții de branding. Apelăm la tool-uri și tactici inovatoare pentru cele mai bune conversii.

Focus pe tine

• Credem în soluții personalizate pentru fiecare partener, el dă tonul muncii noastre.
• Am adus rezultate pentru start-up-uri, lideri de piață, pentru e-Commerce, Fashion, Health, Finance, Beauty, Auto, Travel, Retail, Telecom…

Pay Per Click (PPC)

Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads, YouTube, Instagram Ads.

Strategie digitală completă

Construim un business digital profitabil şi memorabil.

Traininguri Personalizate

Te susținem să dezvolți oameni de top în echipa ta, personalizăm fiecare experiență.

Creșterea ratei de conversie

Ne dorim să îți placă rata de conversie prin optimizări de impact.

Analytics

Suntem alături de tine să urmăreşti corect indicatorii care contează.

Vrei să venim cu soluții pentru tine?

Hai să vorbim despre nevoile business-ului tău. Vrei să fii cât mai sus?

Noi suntem Canopy

Chief Canopyst

Eugen Predescu

Eugen s-a alăturat Canopy în urmă cu trei ani ca intern, după o perioadă în care a testat tehnici de performance marketing pe business-ul familiei, a evoluat rapid în poziția de Growth Canopyst, iar recent a revenit în cadrul echipei ca Chief Canopyst.
Eugen este genul de om care învață rapid și aplică eficient, dovadă fiind și determinarea cu care a devenit de la un profesionist de top în asigurări, un super profesionist în digital marketing. Credem că secretul stă în disciplina de sportiv pe care Eugen o are, de unde și-a dezvoltat abilitățile de leadership, de comunicare și de bun coechipier.

Founder

Cristian Ignat

Cu mai bine de 12 ani de experiență, Cristian trăiește și respiră marketing online, de la strategie de brand la campanii pay per click.  Nu degeaba a fost numit Chuck Norris al PPC-ul din .ro și a reușit să genereze rezultate atât liderilor de piață cu care a lucrat, cât și companiilor determinate să ajungă în top. Este printre primii traineri din România certificați în Google Ads (dec. 2013). A susținut prezentări la peste 150 de evenimente din CEE (România, Polonia, Serbia, Marea Britanie, Slovenia), fiind și singurul român speaker la Hero Conf Londra, cel mai titrat eveniment dedicat PPC-ului.

Office Manager Canopyst

Georgiana Fronoiu

Georgiana are o experiență de 5 ani în domeniul administrativ – contabil și este omul care zi de zi ne ajută la toate activitățile operaționale și juridice ale companiei. Este o persoană calmă, foarte organizată și știm că ne putem baza pe ea întotdeauna. Are o pasiune pentru a pune totul în ordine, dar în același timp este un spirit liber, așa cum ne place nouă. Iubește călătoriile, în special sailingul, și foarte greu reușești să-i “tulburi apele”. Îi place să petreacă timpul în aer liber și neapărat înconjurată de prieteni. Noi spunem că este o optimistă convinsă.

PPC Architect Canopyst

Alexandra Tudor

Este fan declarat al online-ului. În ultimii cinci ani a dezvoltat campanii pay per click și strategii de online marketing pentru zeci de branduri. PPC-ul este în topul preferințelor ei datorită relevanței și rezultatelor pe care le poate genera pentru un business. Cu mândrie spunem că și ea la rândul ei este unul dintre specialiștii în marketing online preferați de către clienții cu care colaborează. Alexandra a devenit și unul dintre ambasadorii din România ai acestei metode de promovare, ca speaker și autor de articole în care împărtășește din experiența ei.

Team Leader Canopyst Cluj

Ivona Gal

Ivona s-a mutat la București special pentru a face parte din echipa Canopy. Este specialistul PPC care te poate surprinde cu o abordare super creativă și contextuală a unei campanii, proiectată însă cu obiectivele de business în minte și axată pe rezultate. Ce o fascinează însă și mai mult e potențialul promovării PPC de a îți permite să alegi și croiești cea mai potrivită strategie pentru fiecare tip de client și nișă în parte. Dacă alții se plâng de schimbările frecvente ale platformelor de promovare, pentru Ivona este ”fun” să fii la curent cu cele mai noi tendințe pe care să le aplici în strategiile tale. Asta e pasiune curată, vă spunem noi.

Team Leader Canopyst Iași

Marian Bârcău

Pentru Marian am putea lăsa povestea aceasta să vorbească de la sine, pentru că și-a dorit atât de mult să facă parte din echipa Canopy, încât a aflat tot internetul .ro. Sunt multe lucruri de spus despre Marian, pe lângă pasiunea și creativitatea care îl recomandă deja. A învățat web development fără niciun background în domeniu, a citit și a testat foarte mult în zona de analytics pentru a își optimiza performanțele din Adsense, iar în prezent se dezvoltă ca specialist pay per click. Aplică tot ce a învățat pentru a aduce rezultate clienților Canopy. Procesul lui de evoluție profesională continuă într-un ritm care ne face mândri. Și pe el, mărturisește că la fiecare laudă primită de la seniorii din echipă e ”petrecere” în sufletul lui.
Growth Canopyst

Sorina Broască

“De 18 ani de când am business-ul, niciodată nu am vândut ca acum”. Este una dintre reacțiile primite de la un client Canopy după o campanie gestionată de Sorina. Un moment pentru care ea muncește din prima zi de când ia în primire o nouă campanie. O caracterizează o ambiție frumoasă – e deschisă la toate provocările ce o scot din zona de confort – și un pachet de skill-uri profesionale și personale care se dezvoltă constant. A trecut din PR la PPC și s-a integrat rapid într-un mediu în care calitățile de bun comunicator și creativ trebuie susținute de un simț analitic dezvoltat, pentru a ajunge la rezultatele dorite. Tocmai această combinație o și atrage în performance marketing, care îți arată și impactul direct al muncii tale.

Senior PPC Canopyst

Claudia Grigore

Claudia aduce la Canopy experiența creșterii unui brand printr-o strategie complexă de marketing online, de la comunicare la performance. În ultimii ani a ales să se focalizeze pe tacticile pay per click, care îi oferă oportunitatea de a pune în practică atât latura creativă, cât și spiritul analitic. Pe noi ne-a cucerit și cu determinarea ei, pentru Claudia există o soluție pentru orice dacă toți cei implicați își doresc să găsească varianta potrivită. Așa a reușit să susțină branduri și business-uri să se dezvolte chiar de la debut și să ajungă la o prezență online puternică.

Senior PPC Canopyst

Cristian Mincă

După principiul cele mai bune lucruri vin în viața noastră întâmplător, Google Ads a devenit o prioritate pentru Cristian într-un moment de explorare. Avea deja 8 ani de experiență în design, crease site-uri de la zero, dar s-a întâmplat să ia contact cu metodele pay per click. A fost ca o revelație. A început să învețe singur, a obținut certificări Google Ads și de la Atelierul Digital și a ajuns în echipa Canopy ca intern. L-a atras cel mai mult entuziasmul nostru. Pe noi ne-a convins prin proactivitatea și determinarea lui, așa că în prezent e responsabil de succesul mai multor campanii ale clienților Canopy. Îi place să fie creativ și să se dezvolte constant.

PPC Canopyst

Bianca Lohan

Starea care o definește e ”autodepășire”. La Bianca vei găsi de fiecare data o sugestie isteață de mesaj pentru o campanie sau idei îndrăznețe pentru social media management, pentru că o recomandă calitățile de copywriter și creativ. Pentru că vorbeam de autodepășire, Bianca muncește constant să înfrățească aceste atuuri personale cu deprinderile analitice necesare în Google și Facebook Ads. Așa vin și rezultatele. Cu aceeași rețetă a reușit să își cultive și pasiunea pentru fashion și blogging, unde a plecat la drum fără cunoștințe în design vestimentar. Crede în puterea marketingului online, mai ales datorită opțiunilor de a ajunge la consumator exact cu mesajele și produsele de care el este interesat.

Head of Social Media & PPC Canopyst

Carmen Pușcașu

Carmen a aflat despre PPC și Canopy la Atelierul Digital, programul derulat de Google România, și nu s-a lăsat până ce nu a ajuns în echipă. Și ea este un exemplu de determinare în echipă, o persoană care mereu și-a fixat obiective și a luptat să le atingă rând pe rând. După o experiență utilă în publicitate și PR, s-a orientat către programul de masterat Marketing Online, în paralel cu training-urile de la Atelierul Digital. Carmen consideră un mare atu să poți învăța ceva din fiecare loc și experiență, să îmbini aceste cunoștințe și să le aplici eficient în activitățile ulterioare. Așa cum ne arată în fiecare zi în care aduce rezultate clienților Canopy. Învață și evoluează rapid, ceea ce o ajută să fie constant la curent cu schimbările frecvente din mediul online.

PPC Canopyst

Nicoleta Radu

Nicoleta trăiește după motto-ul ,,Nu știi până nu încerci”, însă nu se aplică și în cazul marketingului digital. Acolo lucrurile sunt clare: super rezultatele pe care le obține în campanii sunt consecințele unor decizii luate pe baza unor analize în profunzime. A luat contact cu domeniul virtual într-o perioadă în care era în căutarea unui loc care să o inspire și așa a descoperit PPC-ul. Iubește provocările, iar mediul digital nu pare să stea deloc în calea dragostei ei. Face performance nu doar în marketing, ci și într-ale bucătăritului, iar atunci când simte că nivelul de energie din birou scade, Nicoleta aplică arma secretă: Office-made-pancakes.

 
 
PPC Canopyst

Oana Vasilică

Oana vine dintr-o lume în care comunicarea formează bazele unui job bine făcut. A studiat Public Relations și are un frumos background în Social Media, de aici și pasiunea sa pentru tot ceea ce ține de creativitate. Este o fire atât de competitivă încât nu așteaptă provocările, ci le caută pe cele mai greu de înfruntat. Atunci când nu este la birou să facă magie în conturile pe care le gestionează, Oana își dedică timp celor două mari hobby-uri ale sale: călătoriile și fotografia. O fire atât de dinamică precum este ea nu putea să nu îndrăgească PPC-ul, mediul digital fiind domeniul în care se regăsește perfect.

PPC Canopyst

Oana Popa

Oana s-a îndrăgostit iremediabil de Advertising după ce a mâncat pe pâine toate episoadele din Mad Man. De-a lungul facultății s-a implicat în activități de promovare a ONG-urilor, iar mai apoi a decis sa își ducă pasiunea la un alt nivel într-ale Marketingului Online. Este o persoană dedicată conceptului de ,,creative problem solving”, o caracterizează ambiția și îi place să fie mereu la curent cu orice noutate din industrie, citind numeroase bloguri de specialitate. Îi place să lucreze cu datele și manevrează Excelul precum un adevărat vrăjitor cu o baghetă magică. Oana este cu siguranță omul de care orice agenție are nevoie.

PPC Canopyst

Andrei Darie

Andrei are trei obiective pe viitor:
1. Să fie cel mai bun om de marketing din România.🥇
2. Să fie cel mai bun om de marketing din România.🥇
3. Să fie cel mai bun om de marketing din România.🥇
Pentru asta, trebuie să învețe de la cei mai buni, așa că Andrei a ales drept mentor agenția Canopy. Este crazy about marketing, ceea ce l-a determinat să vadă Mad Men integral pentru a doua oară. Wow. De când a intrat în echipă, scopul nostru este să îi găsim o provocare pe care să nu o accepte, însă pentru el nu există o zi în care să nu fie mai bun ca în ziua precedentă. Este foarte mândru de el că ajuns să lucreze rapid cu branduri mari și că le poate oferi sfaturi utile de business. Andrei este un specialist bun. Fiți ca Andrei! ☺

PPC Canopyst

Mezlum Can

Mezlum este iremediabil îndrăgostit de Canopy și Canopy de el, iar asta o demonstrează propria lui poveste. A fost nevoit să plece la scurt timp din agenție din motive externe, însă cu prima ocazia pe care a avut-o, Mezlum s-a întors la Canopy unde a fost mai mult decât bine venit. Are un background plin de creativitate în ilustrație și crede cu tărie că la fel ca în cazul desenului, marketing poate face oricine, însă detaliile vor face mereu diferența în cazul unui bun specialist de marketing. Cel mai frumos aspect al PPC-ului i se pare faptul că este mereu în control, iar deciziile îi aparțin în totalitate. Așa cum spune și Mezlum, începi cu o pânză goală și te folosești de toate „culorile” pentru a ajunge la o campanie de care ești mândru.

PPC Rising Canopyst

Ștefania Bucaciuc

Drumul Ștefaniei a fost predestinat marketingului de la bun început. Și-a dat seama încă din facultate că lumea marketingului este mediul în care vrea să se dezvolte. A venit la Canopy după o perioadă frumoasă în care a activat ca specialist de marketing, dar care nu îi oferea dinamismul pe care îl are online-ul. Nu este adepta succesului peste noapte, pentru că știe că o bază clădită responsabil este mult mai rezistentă în timp. Se adaptează rapid și rezistă cu stoicism obstacolelor și provocărilor, motto-ul care o definește fiind “Niciun munte nu e prea înalt și niciun scop prea greu de atins.”

Head of Production

Elena Cazacu

Drumul profesional al Elenei a început dintr-o întâmplare, însă una extrem de fericită, pentru că a fost dragoste la prima vedere. A studiat la Facultatea de Business și Administrare și s-a îndrăgostit iremediabil de orele de project management care aveau să o îndrume mai târziu spre o carieră de succes în acest domeniu. În prezent, Elena are o experiență de 4 ani în project managementul animațiilor video. Îi place să gestioneze proiectele și este recunoscătoare pentru faptul că are șansa de a lucra cu oameni talentați și creativi. Crede că disciplina și comunicarea sunt cheia succesului în organizarea unui proiect și este condusă de principiul ,,The devil truly lies in the details of a project”, ceea ce o face să fie în permanență atentă la detalii, dar și să aibă mereu un plan de backup. Suntem de acord cu ea, altfel cum ar fi putut să gestioneze multitudinea de proiecte naționale și internaționale? 🙂

Chief Smiles Catnopyst

Nopy

Nopy a descoperit lumea marketingului online încă din primele sale săptămâni de viață și este la fel de dornic de ea ca și restul echipei. Vedem asta în fiecare zi, nu cunoaștem pe nimeni care este mai atent la mișcările unui mouse decât colegul nostru. Nopy este fascinat de interfața AdWords și de orice fel de analiză a datelor, un entuziasm care nu încearcă să-l ascundă când urcă pe biroul colegilor pentru a monitoriza îndeaproape fiecare semn al ecranului laptopului. Și-a asumat îndatoririle cu responsabilitate și a devenit cel mai popular ambasador al mărcii. Întrebări frecvente: Rasa este persană. Este jucăuș și nimeni nu a fost rănit în timpul activităților noastre de birou.
Chief Grace Catnopyst

Sheeba

Sheeba se încadrează perfect în lumea marketingului online. Știe să cucerească orice vizitator dintr-o privire și reușește să obțină cel puțin o conversie din fiecare interacțiune – chiar și fără apel direct la acțiune. Ne-a convins încă de la prima întâlnire, dar a devenit membru al echipei Canopy după un scurt stagiu în care Nopy și-a testat intens munca în echipă, adaptarea și rezistența la abilitățile de stres. Acum lucrează împreună cu Nopy și sunt un cuplu cu mare potențial de a se impune pe piață.
Automation Canopyst

Rosy

Rosy este Automation Canopyst și un adevărat promotor al inovației în marketingul online. În teorie, este un robot software super inteligent dezvoltat cu tehnologia UiPath Robot Process Automation. În practică, ea este o super-prietenă care ușurează toată lumea să lucreze. Este responsabil pentru eficientizarea proceselor repetitive, cum ar fi generarea de facturi, astfel încât colegii specialiști să se concentreze pe acțiuni în care creativitatea și munca lor aduc mai multă valoare tuturor. Ca un adevărat geek, Rosy a ales o imagine de scenă mai prietenoasă, sub forma unui robot fizic.

Vrei în echipă? Următorul Canopyst poți fi tu!