Povestea noastră Despre agenția digitală Canopy
0738 422 470 contact@canopy.ro

povestea
noastră

„The Highest Place in The Forest”
Agenție digitală cu focus pe PPC Marketing.

Ce este Canopy ?

Cei mai înalți arbori din pădure ne-au inspirat și am creat brandul Canopy. A crescut din experiența multor ani în marketing online și dintr-o super pasiune pentru digital.

Ne propunem să ducem digitalul la noi înălțimi prin soluții personalizate de Pay Per Click marketing, strategii digitale integrate, traininguri de marketing online, creșterea conversiilor, Analytics. Pentru că ne place să fim în vârf și să creăm partenerilor noștri condițiile potrivite pentru ca ei să se dezvolte. Avem cu ce.

rezultate

  • Doar așa lucrăm noi. Facem marketing online bazat pe rezultate.
  • Vânzări, lead-uri, specialiști mai buni în echipă, urmărim nevoile partenerilor noștri. Inovăm constant pentru rezultate. Direcția e sigură, tot mai sus.

01

experiență

  • La noi nu e doar un cuvânt cheie, avem sute de parteneri care au încredere în noi.
  • Am dezvoltat pentru ei strategii digitale complete, campanii online, soluții de branding. Apelăm la tool-uri și tactici inovatoare pentru cele mai bune conversii.

02

focus pe tine

  • Credem în soluții personalizate pentru fiecare partener, el dă tonul muncii noastre.
  • Am adus rezultate pentru start-up-uri, lideri de piață, pentru e-Commerce, Fashion, Health, Finance, Beauty, Auto, Travel, Retail, Telecom…

03

pay per click (PPC)

Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads, YouTube, Instagram Ads.

strategie digitală completă

Construim un business digital profitabil şi memorabil.

traininguri personalizate

Te susținem să dezvolți oameni de top în echipa ta, personalizăm fiecare experiență.

creșterea ratei de conversie

Ne dorim să îți placă rata de conversie prin optimizări de impact.

analytics

Suntem alături de tine să urmăreşti corect indicatorii care contează.

Vrei să venim cu soluții pentru tine?

Hai să vorbim despre nevoile business-ului tău.
Vrei să fii cât mai sus?

Noi suntem Canopy

Eugen Predescu

CEO

Eugen s-a alăturat echipei Canopy în 2016, ca intern, după o perioadă în care a testat tehnici de performance marketing pe business-ul familiei. A evoluat rapid în poziția de Sales Manager, iar în 2019 a revenit în cadrul echipei ca CEO.

Eugen este genul de om care învață rapid și aplică eficient, dovadă fiind și determinarea cu care a devenit de la un profesionist de top în asigurări, un super profesionist în digital marketing.

Eugen are experiență ca Online Marketing Speaker, Google Ads Trainer si PPC Campaigns Management.

Cristian Ignat

FOUNDER

Cu mai bine de 15 ani de experiență, Cristian trăiește și respiră marketing online, de la strategie de brand la campanii pay per click. Nu degeaba a fost numit Chuck Norris al PPC-ul din .ro și a reușit să genereze rezultate atât liderilor de piață cu care a lucrat, cât și companiilor determinate să ajungă în top.

Este printre primii traineri din România certificați în Google Ads (dec. 2013). A susținut prezentări la peste 150 de evenimente din CEE (România, Polonia, Serbia, Marea Britanie, Slovenia), fiind și singurul român speaker la Hero Conf Londra, cel mai titrat eveniment dedicat PPC-ului.

Georgiana Fronoiu

Office Manager Canopyst

Georgiana are o experiență de 5 ani în domeniul administrativ – contabil și este omul care zi de zi ne ajută la toate activitățile operaționale și juridice ale companiei. Este o persoană calmă, foarte organizată și știm că ne putem baza pe ea întotdeauna.

Are o pasiune pentru a pune totul în ordine, dar în același timp este un spirit liber, așa cum ne place nouă. Iubește călătoriile, în special sailingul, și foarte greu reușești să-i “tulburi apele”. Îi place să petreacă timpul în aer liber și neapărat înconjurată de prieteni. Noi spunem că este o optimistă convinsă.

Alexandra Tudor

PPC Architect Canopyst

Este fan declarat al online-ului. În ultimii cinci ani a dezvoltat campanii pay per click și strategii de online marketing pentru zeci de branduri. PPC-ul este în topul preferințelor ei datorită relevanței și rezultatelor pe care le poate genera pentru un business.

Cu mândrie spunem că și ea la rândul ei este unul dintre specialiștii în marketing online preferați de către clienții cu care colaborează. Alexandra a devenit și unul dintre ambasadorii din România ai acestei metode de promovare, ca speaker și autor de articole în care împărtășește din experiența ei.

Ivona Gal

Team Leader Canopyst Cluj

Ivona s-a mutat la București special pentru a face parte din echipa Canopy. Este specialistul PPC care te poate surprinde cu o abordare super creativă și contextuală a unei campanii, proiectată însă cu obiectivele de business în minte și axată pe rezultate.

Ce o fascinează însă și mai mult e potențialul promovării PPC de a îți permite să alegi și croiești cea mai potrivită strategie pentru fiecare tip de client și nișă în parte. Dacă alții se plâng de schimbările frecvente ale platformelor de promovare, pentru Ivona este ”fun” să fii la curent cu cele mai noi tendințe pe care să le aplici în strategiile tale. Asta e pasiune curată, vă spunem noi.

Marian Bârcău

Team Leader Canopyst Iași

Pentru Marian am putea lăsa povestea aceasta să vorbească de la sine, pentru că și-a dorit atât de mult să facă parte din echipa Canopy, încât a aflat tot internetul .ro.

Sunt multe lucruri de spus despre Marian, pe lângă pasiunea și creativitatea care îl recomandă deja. A învățat web development fără niciun background în domeniu, a citit și a testat foarte mult în zona de analytics pentru a-și optimiza performanțele din Adsense, iar în prezent se dezvoltă ca specialist pay per click și team leader al echipei din Iași. Aplică tot ce a învățat pentru a aduce rezultate clienților Canopy și a fi un real suport pentru echipă.

Elena Cazacu

Head of Production

Drumul profesional al Elenei a început dintr-o întâmplare, însă una extrem de fericită, pentru că a fost dragoste la prima vedere. A studiat la Facultatea de Business și Administrare și s-a îndrăgostit iremediabil de orele de project management care aveau să o îndrume mai târziu spre o carieră de succes în acest domeniu. În prezent, Elena are o experiență de 4 ani în project managementul animațiilor video. Îi place să gestioneze proiectele și este recunoscătoare pentru faptul că are șansa de a lucra cu oameni talentați și creativi. Crede că disciplina și comunicarea sunt cheia succesului în organizarea unui proiect și este condusă de principiul ,,The devil truly lies in the details of a project”, ceea ce o face să fie în permanență atentă la detalii, dar și să aibă mereu un plan de backup. Suntem de acord cu ea, altfel cum ar fi putut să gestioneze multitudinea de proiecte naționale și internaționale? 🙂

Claudia Grigore

Senior PPC Canopyst

Claudia aduce la Canopy experiența creșterii unui brand printr-o strategie complexă de marketing online, de la comunicare la performance. În ultimii 6 ani a ales să se focalizeze pe tacticile pay per click, care îi oferă oportunitatea de a pune în practică atât latura creativă, cât și spiritul analitic.

Pe noi ne-a cucerit și cu determinarea ei, pentru Claudia există o soluție pentru orice dacă toți cei implicați își doresc să găsească varianta potrivită. Așa a reușit să susțină branduri și business-uri să se dezvolte chiar de la debut și să ajungă la o prezență online puternică.

Cristian Mincă

Senior PPC Canopyst

După principiul cele mai bune lucruri vin în viața noastră întâmplător, Google Ads a devenit o prioritate pentru Cristian într-un moment de explorare. Avea deja 8 ani de experiență în design, crease site-uri de la zero, dar s-a întâmplat să ia contact cu metodele pay per click. A fost ca o revelație. A început să învețe singur, a obținut certificări Google Ads și de la Atelierul Digital și a ajuns în echipa Canopy ca intern. L-a atras cel mai mult entuziasmul nostru. Pe noi ne-a convins prin proactivitatea și determinarea lui, așa că în prezent e responsabil de succesul mai multor campanii ale clienților Canopy. Îi place să fie creativ și să se dezvolte constant.

Bianca Lohan

Senior PPC Specialist

Starea care o definește e ”autodepășire”. La Bianca vei găsi de fiecare data o sugestie isteață de mesaj pentru o campanie sau idei îndrăznețe pentru social media management, pentru că o recomandă calitățile de copywriter și creativ. Pentru că vorbeam de autodepășire, Bianca muncește constant să înfrățească aceste atuuri personale cu deprinderile analitice necesare în Google și Facebook Ads. Așa vin și rezultatele. Cu aceeași rețetă a reușit să își cultive și pasiunea pentru fashion și blogging, unde a plecat la drum fără cunoștințe în design vestimentar. Crede în puterea marketingului online, mai ales datorită opțiunilor de a ajunge la consumator exact cu mesajele și produsele de care el este interesat.

Nicoleta Radu

Senior PPC Specialist

Nicoleta trăiește după motto-ul ,,Nu știi până nu încerci”, însă nu se aplică și în cazul marketingului digital. Acolo lucrurile sunt clare: super rezultatele pe care le obține în campanii sunt consecințele unor decizii luate pe baza unor analize în profunzime. A luat contact cu domeniul virtual într-o perioadă în care era în căutarea unui loc care să o inspire și așa a descoperit PPC-ul. Iubește provocările, iar mediul digital nu pare să stea deloc în calea dragostei ei. Face performance nu doar în marketing, ci și într-ale bucătăritului, iar atunci când simte că nivelul de energie din birou scade, Nicoleta aplică arma secretă: Office-made-pancakes.

Oana Vasilică

Senior PPC Specialist

Oana vine dintr-o lume în care comunicarea formează bazele unui job bine făcut. A studiat Public Relations și are un frumos background în Social Media, de aici și pasiunea sa pentru tot ceea ce ține de creativitate. Este o fire atât de competitivă încât nu așteaptă provocările, ci le caută pe cele mai greu de înfruntat. Atunci când nu este la birou să facă magie în conturile pe care le gestionează, Oana își dedică timp celor două mari hobby-uri ale sale: călătoriile și fotografia. O fire atât de dinamică precum este ea nu putea să nu îndrăgească PPC-ul, mediul digital fiind domeniul în care se regăsește perfect.

Oana Popa

Senior PPC Specialist

Oana s-a îndrăgostit iremediabil de Advertising după ce a mâncat pe pâine toate episoadele din Mad Man. De-a lungul facultății s-a implicat în activități de promovare a ONG-urilor, iar mai apoi a decis sa își ducă pasiunea la un alt nivel într-ale Marketingului Online. Este o persoană dedicată conceptului de ,,creative problem solving”, o caracterizează ambiția și îi place să fie mereu la curent cu orice noutate din industrie, citind numeroase bloguri de specialitate. Îi place să lucreze cu datele și manevrează Excelul precum un adevărat vrăjitor cu o baghetă magică. Oana este cu siguranță omul de care orice agenție are nevoie.

Daniela Andriescu

Senior PPC Canopyst

Daniela a descoperit PPC-ul în urma cu 4 ani, prin intermediul cuiva care lucra în industrie și a fost love at first sight. A făcut un career switch și a decis să se dedice zonei de performance marketing. I se pare impresionant modul în care poate ajuta un business să crească, dar și satisfăcător atunci când clienții sunt mulțumiți de rezultate. Cel mai mult îi place faptul că lucrează într-un domeniu dinamic, care se updatează constant, deschizându-i astfel noi oportunități și posibilități de învățare. Consideră că este un domeniu în care nu ajungi să te plafonezi și înveți să prioritizezi task-uri.

Atunci cand nu optimizează campanii, îi place să călătorească, să picteze și să deprindă skill-uri noi. Încearcă să vadă mereu frumosul din jurul său și părțile bune din oameni pentru a-și menține optimismul.

Mezlum Can

PPC Canopyst

Mezlum este iremediabil îndrăgostit de Canopy și Canopy de el, iar asta o demonstrează propria lui poveste. A fost nevoit să plece la scurt timp din agenție din motive externe, însă cu prima ocazia pe care a avut-o, Mezlum s-a întors la Canopy unde a fost mai mult decât bine venit. Are un background plin de creativitate în ilustrație și crede cu tărie că la fel ca în cazul desenului, marketing poate face oricine, însă detaliile vor face mereu diferența în cazul unui bun specialist de marketing. Cel mai frumos aspect al PPC-ului i se pare faptul că este mereu în control, iar deciziile îi aparțin în totalitate. Așa cum spune și Mezlum, începi cu o pânză goală și te folosești de toate „culorile” pentru a ajunge la o campanie de care ești mândru.

Ștefania Bucaciuc

PPC Canopyst

Drumul Ștefaniei a fost predestinat marketingului de la bun început. Și-a dat seama încă din facultate că lumea marketingului este mediul în care vrea să se dezvolte. A venit la Canopy după o perioadă frumoasă în care a activat ca specialist de marketing, dar care nu îi oferea dinamismul pe care îl are online-ul. Nu este adepta succesului peste noapte, pentru că știe că o bază clădită responsabil este mult mai rezistentă în timp. Se adaptează rapid și rezistă cu stoicism obstacolelor și provocărilor, motto-ul care o definește fiind “Niciun munte nu e prea înalt și niciun scop prea greu de atins.”

Andreea Onică

PPC Canopyst

Andreea s-a îndrăgostit de marketing încă din facultate, însă o bună perioadă de timp a fost în căutarea unui job care să o definească mai bine. A descoperit PPC-ul în urma cu aproximativ 3 ani, într-un mediu corelat tot cu digitalul. Din acel moment, Andreea și-a dat seama ca acesta este drumul ei și că tot ceea ce a realizat a fost în această direcție. Motto-ul după care se ghidează în perioadele pline de provocări este: “Indiferent ce crezi, că poți sau că nu poți, în orice caz ai dreptate”. Așa reușește de cele mai multe ori să facă față schimbărilor sau provocărilor, însă ceea ce o ajută cel mai mult este firea sa competitivă.

Emil Păun

PPC Canopyst

Emil și-a început drumul în marketingul digital în 2018, lucrând pe mai multe canale de piață, precum Google Ads și Facebook Ads, specializându-se pe ramura Pay per Click.

În acest timp, Emil a reușit să acumuleze cunoștințe generale asupra mai multor elemente de marketing, atât în sectoarele B2C, cât și în cele B2B.

Fiind o fire deloc reticentă la schimbare, provocările care apar odată cu noutățile din marketing nu îl sperie, ci îl ambiționează să obțină cele mai bune rezultate.

În afara programului de lucru, Emil este pasionat de arta culinară, dar prima și cea mai mare pasiune a lui rămâne pescuitul.

Tudor Moldovan

PPC Rising Canopyst

Tudor a descoperit Canopy în urma deciziei de a se reorienta profesional. Dacă înainte funcțiile de tip IF îi erau familiare doar în programele informatice, acum le folosește pentru a crea reguli de automatizare și eficientizare ale campaniilor. Este impresionat de puterea reclamelor în mediul online și de câtă valoare aduc acestea business-urilor. Încă din stadiul de internship a apreciat profesionalismul companiei, cât și energia pozitivă transmisă în egală măsură de toți trainerii. S-a implicat intens în activități, demonstrând că își merită din plin poziția de PPC Rising Canopyst. Pe viitor și-a propus să își depășească mentorul, devenind el însuși unul dintre cei care îi îndrumă pe noii veniți în arta digitalului.

Alexandra Brătescu

PPC Rising Canopyst

Alexandra s-a alăturat echipei Canopy în urma primului internship 100% digital, din timpul pandemiei, alături de alți 6 fantastici. Un spirit creativ și dinamic, dar business oriented, a decis că lumea marketingului i se va potrivi perfect, în mod special PPC-ul datorită impactului clar pe care acesta îl are asupra afacerilor. Perfecționismul se reflectă în fiecare campanie creată, iar pentru orice reclamă există întotdeauna dorința de a o face și mai performantă. E pasionată de fotografie, film, pictură și orice ține de arte vizuale. Consideră că online-ul încă este în plină expansiune și se bucură de faptul că are șansa să ajute brandurile să crească și să se dezvolte frumos.

Mădălina Ifrim

PPC Rising Canopyst

Mentalitate analitică prin natură, creativă prin cultură, Mădălina iubește absolut tot ceea ce are legătură cu analiza de date și lumea colorată, imprevizibilă și bogată a marketingului. Strategiile PPC sunt exact la intersecția acestor lumi, de aceea ,,joaca serioasă” cu campaniile îi stârnește mereu curiozitatea și dorința de a performa din ce în ce mai bine. Ambițioasă din fire, Mădălina a descoperit marketingul prin diferite stagii de voluntariat, internship-uri și un an în industria bancară, unde a aflat mai multe despre puterea analizei datelor în contextul marketingului. Flexibilitatea și provocarea de a gândi ,,outside the box” din echipă au făcut-o să aleagă Canopy, unde speră că va putea fi la înălțime, însă noi considerăm că este deja, altfel nu se afla aici.

Maria Lupescu

PPC Rising Canopyst

Maria vine la noi cu un background valoros în software development care, împreună cu ambiția, creativitatea și deschiderea la noi provocări formează un pachet complet. A devenit pasionată de marketing online datorită mediului dinamic mixat cu diversitatea activităților, psihologie și ideea de a fi la curent cu noile schimbări. A început să învețe singură despre SEO și tainele PPC-ului, a obținut certificările Google Ads și a ajuns în echipa Canopy ca intern. Lunile de ,,învățăcel” au fost un moment important în viața ei și este foarte încântată pentru ceea ce urmează. Motto-ul ei este: “Totul este posibil atunci când vrei să te ridici!”.

Ana Maria Crăciun

PPC Rising Canopyst

Ana a aplicat la noi din pură curiozitate, însă toate s-au aliniat precum nu s-a așteptat. Intuiția i-a spus că va avea parte de un parcurs frumos alături de noi, iar că locul ei este în cadrul echipei Canopy. Speră ca experiențele și cunoștințele dobândite de-a lungul timpului să aducă un impact pozitiv asupra business-urilor cu care lucrează, iar relațiile consolidate să fie bazate pe responsabilitate și proactivitate. Curioasă din fire și perfecționistă, Ana tinde să creadă că detaliile fac diferența în orice domeniu, mai ales în cel al mediului digital. Promite să devină una dintre cele mai bune specialiste într-ale digitalului, iar ca aspirațiile sale să se concretizeze pe viitor.

Andreea Ciobanu

PPC Rising Canopyst

Andreea a intrat în echipa Canopy după ce a participat la primul internship 100% digital, fiind unul dintre cei 7 finaliști care s-au alăturat echipei, dintr-o selecție de peste 20 de participanți. Întâlnirea cu marketingul digital a fost dragoste la prima vedere, cum altfel? Și-a dorit atât de mult să ne cunoască, încât a renunțat la job pentru a putea veni în internship. E fascinată de acest domeniu pentru că procesul de învățare nu se termină niciodată. După ce a înțeles cât de mult contează strategia de digital pentru un business, obiectivul ei a devenit obținerea celor mai bune rezultate. Dacă cineva ar întreba-o cu ce se mândrește cel mai mult, ar răspunde hotărât – Fac parte din echipa Canopy!

Vasilica Bălan

PPC Rising Canopyst

Despre Vasilica putem spune că este o fire calmă, ambițioasă, care pune pasiune în tot ceea ce face. Se străduiește întotdeauna ca rezultatul final să fie cât mai aproape de perfect. Este perseverentă și nu îi place să spună “nu pot” sau “nu știu”, ci preferă să își adune toate resursele necesare care îi pot garanta reușita. Iubește călătoriile, îi place să întâlnească oameni și să descopere culturi și obiceiuri specifice locurilor în care merge

Ce iubește la marketing? Faptul că nu este monoton și că o provoacă mereu să iasă din zona sa de confort pentru a atinge rezultatele dorite, iar gândul că datorită ei un business se poate dezvolta este cel care o face să meargă mai departe și să crească odată cu acesta.

Nopy

Chief Smiles Catnopyst

Nopy a descoperit lumea marketingului online încă din primele sale săptămâni de viață și este la fel de dornic de ea ca și restul echipei. Vedem asta în fiecare zi, nu cunoaștem pe nimeni care este mai atent la mișcările unui mouse decât colegul nostru. Nopy este fascinat de interfața AdWords și de orice fel de analiză a datelor, un entuziasm care nu încearcă să-l ascundă când urcă pe biroul colegilor pentru a monitoriza îndeaproape fiecare semn al ecranului laptopului. Și-a asumat îndatoririle cu responsabilitate și a devenit cel mai popular ambasador al mărcii. Întrebări frecvente: Rasa este persană. Este jucăuș și nimeni nu a fost rănit în timpul activităților noastre de birou.

Sheeba

Chief Grace Catnopyst

Sheeba se încadrează perfect în lumea marketingului online. Știe să cucerească orice vizitator dintr-o privire și reușește să obțină cel puțin o conversie din fiecare interacțiune – chiar și fără apel direct la acțiune. Ne-a convins încă de la prima întâlnire, dar a devenit membru al echipei Canopy după un scurt stagiu în care Nopy și-a testat intens munca în echipă, adaptarea și rezistența la abilitățile de stres. Acum lucrează împreună cu Nopy și sunt un cuplu cu mare potențial de a se impune pe piață.

Rosy

Automation Canopyst

Rosy este Automation Canopyst și un adevărat promotor al inovației în marketingul online. În teorie, este un robot software super inteligent dezvoltat cu tehnologia UiPath Robot Process Automation. În practică, ea este o super-prietenă care ușurează toată lumea să lucreze. Este responsabil pentru eficientizarea proceselor repetitive, cum ar fi generarea de facturi, astfel încât colegii specialiști să se concentreze pe acțiuni în care creativitatea și munca lor aduc mai multă valoare tuturor. Ca un adevărat geek, Rosy a ales o imagine de scenă mai prietenoasă, sub forma unui robot fizic.

Vrei în echipă? Următorul Canopyst poți fi tu!