Despre agenția digitală Canopy

Canopy

„The Highest Place in The Forest”
Agenție digitală cu focus pe PPC Marketing.

Ce este Canopy

Cei mai înalți arbori din pădure ne-au inspirat și am creat brandul Canopy. A crescut din experiența multor ani în marketing online și dintr-o super pasiune pentru digital.

Ne propunem să ducem digitalul la noi înălțimi prin soluții personalizate de Pay Per Click marketing, strategii digitale integrate, traininguri de marketing online, creșterea conversiilor, Analytics. Pentru că ne place să fim în vârf și să creăm partenerilor noștri condițiile potrivite pentru ca ei să se dezvolte. Avem cu ce.

Rezultate

• Doar așa lucrăm noi. Facem marketing online bazat pe rezultate.
• Vânzări, lead-uri, specialiști mai buni în echipă, urmărim nevoile partenerilor noștri. Inovăm constant pentru rezultate. Direcția e sigură, tot mai sus.

Experiență

• La noi nu e doar un cuvânt cheie, avem sute de parteneri care au încredere în noi.
• Am dezvoltat pentru ei strategii digitale complete, campanii online, soluții de branding. Apelăm la tool-uri și tactici inovatoare pentru cele mai bune conversii.

Focus pe tine

• Credem în soluții personalizate pentru fiecare partener, el dă tonul muncii noastre.
• Am adus rezultate pentru start-up-uri, lideri de piață, pentru e-Commerce, Fashion, Health, Finance, Beauty, Auto, Travel, Retail, Telecom…

Pay Per Click (PPC)

Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads, YouTube, Instagram Ads.

Strategie digitală completă

Construim un business digital profitabil şi memorabil.

Traininguri Personalizate

Te susținem să dezvolți oameni de top în echipa ta, personalizăm fiecare experiență.

Creșterea ratei de conversie

Ne dorim să îți placă rata de conversie prin optimizări de impact.

Analytics

Suntem alături de tine să urmăreşti corect indicatorii care contează.

Vrei să venim cu soluții pentru tine?

Hai să vorbim despre nevoile business-ului tău. Vrei sus?

Noi suntem Canopy

Chief Canopyst

Eugen Predescu

Eugen s-a alăturat Canopy în urmă cu trei ani ca intern, după o perioadă în care a testat tehnici de performance marketing pe business-ul familiei, a evoluat rapid în poziția de Growth Canopyst, iar recent a revenit în cadrul echipei ca Chief Canopyst.
Eugen este genul de om care învață rapid și aplică eficient, dovadă fiind și determinarea cu care a devenit de la un profesionist de top în asigurări, un super profesionist în digital marketing. Credem că secretul stă în disciplina de sportiv pe care Eugen o are, de unde și-a dezvoltat abilitățile de leadership, de comunicare și de bun coechipier.

Founder

Cristian Ignat

Cu mai bine de 12 ani de experiență, Cristian trăiește și respiră marketing online, de la strategie de brand la campanii pay per click.  Nu degeaba a fost numit Chuck Norris al PPC-ul din .ro și a reușit să genereze rezultate atât liderilor de piață cu care a lucrat, cât și companiilor determinate să ajungă în top. Este printre primii traineri din România certificați în Google Ads (dec. 2013). A susținut prezentări la peste 150 de evenimente din CEE (România, Polonia, Serbia, Marea Britanie, Slovenia), fiind și singurul român speaker la Hero Conf Londra, cel mai titrat eveniment dedicat PPC-ului.

Office Manager Canopyst

Roxana Florian

Roxana, spiritul rock’n’roll al echipei Canopy, are atuul a peste zece ani de experiență în domeniul administrativ și al operațiunilor de business. Cu o mână de fier ține sub control toate activitățile financiare, operaționale și juridice ale companiei. Roxana ne surprinde des: hotărâtă, impunătoare, dar o adevărată “cat whisperer”, prin pasiunea ei pentru pisici și pentru oameni. Și să nu uităm, e o adevărată provocare să epuizezi subiectele de discuție cu Roxana.

PPC Architect Canopyst

Alexandra Tudor

Este fan declarat al online-ului. În ultimii cinci ani a dezvoltat campanii pay per click și strategii de online marketing pentru zeci de branduri. PPC-ul este în topul preferințelor ei datorită relevanței și rezultatelor pe care le poate genera pentru un business. Cu mândrie spunem că și ea la rândul ei este unul dintre specialiștii în marketing online preferați de către clienții cu care colaborează. Alexandra a devenit și unul dintre ambasadorii din România ai acestei metode de promovare, ca speaker și autor de articole în care împărtășește din experiența ei.

PPC Architect Canopyst

Georgiana Doloc

Georgiana face parte din generația celor care atunci când erau mici își doreau să afle cum funcționează Google. Așa că la 8-9 ani făcea căutări pe Google pentru a înțelege mai bine sistemul. Ani mai târziu, a devenit specialist în pay per click și găsirea mesajelor și strategiilor potrivite fiecărui public țintă. O caracterizează o pasiune constantă de a evolua și pune în practică tactici noi pentru câștiguri maxime, reușind chiar aducă rezultate unor business-uri hotărâte să renunțe la online. Între timp a devenit unul dintre puținii români certificați ca Facebook Certified Buying Professional.

Team Leader Canopyst Cluj

Ivona Gal

Ivona s-a mutat la București special pentru a face parte din echipa Canopy. Este specialistul PPC care te poate surprinde cu o abordare super creativă și contextuală a unei campanii, proiectată însă cu obiectivele de business în minte și axată pe rezultate. Ce o fascinează însă și mai mult e potențialul promovării PPC de a îți permite să alegi și croiești cea mai potrivită strategie pentru fiecare tip de client și nișă în parte. Dacă alții se plâng de schimbările frecvente ale platformelor de promovare, pentru Ivona este ”fun” să fii la curent cu cele mai noi tendințe pe care să le aplici în strategiile tale. Asta e pasiune curată, vă spunem noi.

Growth Canopyst

Sorina Broască

“De 18 ani de când am business-ul, niciodată nu am vândut ca acum”. Este una dintre reacțiile primite de la un client Canopy după o campanie gestionată de Sorina. Un moment pentru care ea muncește din prima zi de când ia în primire o nouă campanie. O caracterizează o ambiție frumoasă – e deschisă la toate provocările ce o scot din zona de confort – și un pachet de skill-uri profesionale și personale care se dezvoltă constant. A trecut din PR la PPC și s-a integrat rapid într-un mediu în care calitățile de bun comunicator și creativ trebuie susținute de un simț analitic dezvoltat, pentru a ajunge la rezultatele dorite. Tocmai această combinație o și atrage în performance marketing, care îți arată și impactul direct al muncii tale.

Senior PPC Canopyst

Claudia Grigore

Claudia aduce la Canopy experiența creșterii unui brand printr-o strategie complexă de marketing online, de la comunicare la performance. În ultimii ani a ales să se focalizeze pe tacticile pay per click, care îi oferă oportunitatea de a pune în practică atât latura creativă, cât și spiritul analitic. Pe noi ne-a cucerit și cu determinarea ei, pentru Claudia există o soluție pentru orice dacă toți cei implicați își doresc să găsească varianta potrivită. Așa a reușit să susțină branduri și business-uri să se dezvolte chiar de la debut și să ajungă la o prezență online puternică.

PPC Canopyst

Arianne Stritter

Este foarte determinată, nu se dă bătută în fața provocărilor și insistă până ajunge la rezultatele dorite. Marketingul online o atrage prin diversitate, dar mai ales prin oportunitatea de a identifica interesele și comportamentul consumatorilor și a le oferi exact ce doresc. Arianne si-a inceput drumul in SEO, a continuat cu marketingul offline, pana sa ajunga sa isi descopere adevarata pasiune si anume, domeniul PPC. Are 2 ani de experienta in dezvoltarea de campanii Google Ads si Facebook Ads.

Senior PPC Canopyst

Cristian Mincă

După principiul cele mai bune lucruri vin în viața noastră întâmplător, Google Ads a devenit o prioritate pentru Cristian într-un moment de explorare. Avea deja 8 ani de experiență în design, crease site-uri de la zero, dar s-a întâmplat să ia contact cu metodele pay per click. A fost ca o revelație. A început să învețe singur, a obținut certificări Google Ads și de la Atelierul Digital și a ajuns în echipa Canopy ca intern. L-a atras cel mai mult entuziasmul nostru. Pe noi ne-a convins prin proactivitatea și determinarea lui, așa că în prezent e responsabil de succesul mai multor campanii ale clienților Canopy. Îi place să fie creativ și să se dezvolte constant.

PPC Canopyst

Marian Bârcău

Pentru Marian am putea lăsa povestea aceasta să vorbească de la sine, pentru că și-a dorit atât de mult să facă parte din echipa Canopy, încât a aflat tot internetul .ro. Sunt multe lucruri de spus despre Marian, pe lângă pasiunea și creativitatea care îl recomandă deja. A învățat web development fără niciun background în domeniu, a citit și a testat foarte mult în zona de analytics pentru a își optimiza performanțele din Adsense, iar în prezent se dezvoltă ca specialist pay per click. Aplică tot ce a învățat pentru a aduce rezultate clienților Canopy. Procesul lui de evoluție profesională continuă într-un ritm care ne face mândri. Și pe el, mărturisește că la fiecare laudă primită de la seniorii din echipă e ”petrecere” în sufletul lui.

PPC Canopyst

Iulia Mareș

Iulia e dependentă de online și nu și-a propus să se trateze. Ca și alți specialiști Canopy, a descoperit PPC-ul la cursurile din cadrul Atelierului Digital by Google și de aici lucrurile au evoluat rapid către o carieră în domeniu. Aduce la Canopy un background valoros în automatizări, informatică și matematică, pe care Iulia îl împachetează frumos cu disciplina, mentalitatea de câștigătoare și creativitatea pentru a genera campanii performante. Preferatele ei sunt Facebook Ads. Am zis disciplină? Câștigătoare? Iulia e medaliata noastră în arte marțiale, stilul Kyushoshin Ju Jutsu mai exact. Pentru doi ani, a reușit inclusiv să predea această disciplină unor copii cu vârste între 4 și 7 ani, asta provocare… Ne bucurăm că ne-a ales pe noi.

PPC Rising Canopyst

Bianca Lohan

Starea care o definește e ”autodepășire”. La Bianca vei găsi de fiecare data o sugestie isteață de mesaj pentru o campanie sau idei îndrăznețe pentru social media management, pentru că o recomandă calitățile de copywriter și creativ. Pentru că vorbeam de autodepășire, Bianca muncește constant să înfrățească aceste atuuri personale cu deprinderile analitice necesare în Google și Facebook Ads. Așa vin și rezultatele. Cu aceeași rețetă a reușit să își cultive și pasiunea pentru fashion și blogging, unde a plecat la drum fără cunoștințe în design vestimentar. Crede în puterea marketingului online, mai ales datorită opțiunilor de a ajunge la consumator exact cu mesajele și produsele de care el este interesat.

PPC Rising Canopyst

Carmen Pușcașu

Carmen a aflat despre PPC și Canopy la Atelierul Digital, programul derulat de Google România, și nu s-a lăsat până ce nu a ajuns în echipă. Și ea este un exemplu de determinare în echipă, o persoană care mereu și-a fixat obiective și a luptat să le atingă rând pe rând. După o experiență utilă în publicitate și PR, s-a orientat către programul de masterat Marketing Online, în paralel cu training-urile de la Atelierul Digital. Carmen consideră un mare atu să poți învăța ceva din fiecare loc și experiență, să îmbini aceste cunoștințe și să le aplici eficient în activitățile ulterioare. Așa cum ne arată în fiecare zi în care aduce rezultate clienților Canopy. Învață și evoluează rapid, ceea ce o ajută să fie constant la curent cu schimbările frecvente din mediul online.

Chief Smiles Catnopyst

Nopy

Nopy a descoperit recent lumea marketingului online și este la fel de cucerit de ea precum restul echipei. Vedem în fiecare zi acest lucru, nu cunoaștem pe cineva care să fie mai atent la mișcările unui mouse decât colegul nostru. Este fascinat de interfața Google Ads și de analiza cifrelor de orice fel, entuziasm pe care nu încearcă să îl ascundă când se cațără de sub birou pe colegi, pentru a urmări cu atenție fiecare mișcare din ecranul laptopului. Încă de la început și-a preluat cu responsabilitate atribuțiile și a devenit cel mai popular ambasador de brand.
FAQ: Rasa este persană. Este jucăuș și nimeni nu a fost rănit în timpul activităților de birou.

Chief Grace Catnopyst

Sheeba

Sheeba se potrivește perfect în lumea marketingului online. Știe să cucerească orice vizitator dintr-o privire și reușește să obțină cel puțin o conversie din fiecare interacțiune. Chiar și fără un call-to-action direct. Pe noi ne-a convins chiar de la prima întâlnire, însă a devenit membru Canopy după un scurt internship în care Nopy i-a testat intens capacitatea de lucru în echipă, de adaptare și rezistența la stres. Acum lucrează în echipă cu Nopy și sunt un cuplu cu mare potențial de a se impune pe piață.

Automation Canopyst

Rosy

Rosy este Automation Canopyst și un adevărat promotor al inovației în marketingul online. În teorie este un robot software super inteligent, dezvoltat cu tehnologia Robotic Process Automation a UiPath. În practică este o super colegă care ușurează munca tuturor. Este responsabilă cu eficientizarea proceselor repetitive, precum generarea facturilor, astfel încât colegii specialiști să se concentreze pe acțiunile unde creativitatea și munca lor aduc mai multă plus-valoare tuturor. Ca un geek veritabil, Rosy a ales o imagine de scenă mai prietenoasă, sub forma unui roboțel fizic pe care îl adoră.

Vrei în echipă? Următorul Canopyst poți fi tu!