Canopy

„The Highest Place in The Forest”
Agenție digitală cu focus pe PPC Marketing.

Ce este Canopy

Cei mai înalți arbori din pădure ne-au inspirat și am creat brandul Canopy. A crescut din experiența multor ani în marketing online și dintr-o super pasiune pentru digital.

Ne propunem să ducem digitalul la noi înălțimi prin soluții personalizate de Pay Per Click marketing, strategii digitale integrate, traininguri de marketing online, creșterea conversiilor, Analytics. Pentru că ne place să fim în vârf și să creăm partenerilor noștri condițiile potrivite pentru ca ei să se dezvolte. Avem cu ce.

Rezultate

• Doar așa lucrăm noi. Facem marketing online bazat pe rezultate.
• Vânzări, lead-uri, specialiști mai buni în echipă, urmărim nevoile partenerilor noștri. Inovăm constant pentru rezultate. Direcția e sigură, tot mai sus.

Experiență

• La noi nu e doar un cuvânt cheie, avem sute de parteneri care au încredere în noi.
• Am dezvoltat pentru ei strategii digitale complete, campanii online, soluții de branding. Apelăm la tool-uri și tactici inovatoare pentru cele mai bune conversii.

Focus pe tine

• Credem în soluții personalizate pentru fiecare partener, el dă tonul muncii noastre.
• Am adus rezultate pentru start-up-uri, lideri de piață, pentru e-Commerce, Fashion, Health, Finance, Beauty, Auto, Travel, Retail, Telecom…

Pay Per Click (PPC)

Google AdWords, Facebook Ads, LinkedIn Ads, YouTube, Instagram Ads.

Strategie digitală completă

Construim un business digital profitabil şi memorabil.

Traininguri Personalizate

Te susținem să dezvolți oameni de top în echipa ta, personalizăm fiecare experiență.

Creșterea ratei de conversie

Ne dorim să îți placă rata de conversie prin optimizări de impact.

Analytics

Suntem alături de tine să urmăreşti corect indicatorii care contează.

Vrei să venim cu soluții pentru tine?

Hai să vorbim despre nevoile business-ului tău. Vrei sus?

Noi suntem Canopy

Chief Canopyst

Cristian Ignat

Cu peste 10 ani de experiență, Cristian trăiește și respiră marketing online, în general, și Pay Per Click în particular. Așa a reușit să genereze rezultate atât liderilor de piață cu care a lucrat, din toate nișele, cât și companiilor preocupate să devină lideri. Este printre primii traineri din România certificați în Google AdWords (dec. 2013). A susținut prezentări la peste 100 de evenimente din CEE (România, Polonia, Serbia, Marea Britanie, Slovenia), fiind și singurul român speaker la Hero Conf Londra, cel mai titrat eveniment dedicat PPC-ului.

PPC Architect Canopyst

Alexandra Tudor

Este fan declarat al online-ului. În ultimii patru ani a dezvoltat campanii Pay Per Click și strategii de online marketing pentru zeci de branduri. PPC – ul este în topul preferințelor ei datorită relevanței și rezultatelor pe care le poate genera pentru un business. Alexandra a devenit și unul dintre ambasadorii din România ai acestei metode de promovare, ca speaker și autor de articole în care împărtășește din experiența ei.

PPC Architect Canopyst

Andreea Burada

AdWords și tot ce înseamnă Pay Per Click marketing au fost dragoste la prima vedere. De trei ani pune în practică strategii și abordări diferite, adaptate de fiecare dată bugetelor și nevoilor clienților cu care lucrează. Este autodidactă, mereu în contact cu inovația, iar digitalul este un mediu care se mulează perfect personalității ei.

PPC Canopyst

Georgiana Diaconescu

Georgiana face parte din generația celor care atunci când erau mici își doreau să afle cum funcționează Google. Așa că la 8-9 ani făcea căutări pe Google pentru a înțelege mai bine sistemul. Ani mai târziu, a devenit specialist în pay-per-click și găsirea mesajelor și strategiilor potrivite fiecărui public țintă. Pe noi ne-a uimit încă de la început cu pasiunea și interesul ei constant de a evolua și pune în practică tactici noi pentru rezultate maxime. Tot datorită pasiunii și determinării a reușit să aducă rezultate unor business-uri hotărâte să renunțe la online.

Office Affairs Canopyst

Ana Roantă

Are atuul a nouă ani de experiență în domeniul administrativ și calități de organizare la cote înalte. Face magii pentru ca toate activitățile financiare, operaționale și juridice să fie cât mai eficiente și optimizate, astfel încât toate colaborările Canopy să decurgă excelent.

PPC Growth Canopyst

Eugen Predescu

Dacă vreți să cunoașteți un om ambițios și autodidact, el este Eugen. După o experiență de mai bine de șapte ani pe piața asigurărilor, Eugen a schimbat radical direcția către online. A învățat singur Google AdWords și a pus în practică pe business-ul familiei, unde a investit propriul buget. În echipa Canopy și-a consolidat cunoștințele în cele mai multe platforme de PPC și nu numai. Eugen își fructifică zi de zi experiența pentru a aduce rezultate clienților Canopy prin strategii PPC, recomandări de usability și optimizarea conversiilor.

PPC Apprentice Canopyst

Mihaela Ciotlăuș

Mihaela și-a început drumul în online prin blogging și creare de conținut. După câțiva ani a dorit să se dezvolte la alt nivel și așa PPC-ul a devenit religia ei. Ne zice acest lucru cu pasiune, lucru care se vede și în viața de zi cu zi, unde aplică uneori principii din PPC.
Locul ei e în industria de marketing digital, declarându-se cucerită de entuziasmul pe care îl aduce fiecare campanie nouă. Vede online-ul și ca pe un loc cu posibilități infinite de dezvoltare, în condițiile în care aici lucrurile evoluează de la săptămână la săptămână.

PPC Apprentice Canopyst

Cristian Mincă

După principiul cele mai bune lucruri vin în viața noastră întâmplător, AdWords a devenit o prioritate pentru Cristian într-un moment de explorare. Avea deja 8 ani de experiență în design, crease site-uri de la zero, dar s-a întâmplat să ia contact cu metodele pay per click. A fost ca o revelație. A început să învețe singur, a obținut certificări Google AdWords și de la Atelierul Digital și a ajuns în echipa Canopy ca intern. L-a atras cel mai mult entuziasmul nostru. Pe noi ne-a convins prin proactivitatea și determinarea lui, așa că în prezent e responsabil de succesul mai multor campanii ale clienților Canopy. Îi place să fie creativ și să se dezvolte constant.

Team Leader Canopyst Iași

George Pascaru

George a venit în echipa Canopy cu un puternic background în project management, dezvoltare campanii de marketing, sociologie, publicistică și voluntariat. În 12 ani de activitate profesională a fost implicat în managementul și implementarea a peste 30 de proiecte în domeniul serviciilor sociale. Are deci și atuul de a își folosi înțelegerea sociologică și cunoștințele de psihologie socială pentru a contribui la planificarea și optimizarea campaniilor PPC. Pledează pentru marketing online în primul rând datorită relevanței crescute pe care o aduce unui business. Vă așteaptă oricând cu o cafea bună la o discuție de calitate împreună cu echipa de la Iași, pe care o coordonează.

Chief Smiles Catnopyst

Nopy

Nopy a descoperit recent lumea marketingului online și este la fel de cucerit de ea precum restul echipei. Vedem în fiecare zi acest lucru, nu cunoaștem pe cineva care să fie mai atent la mișcările unui mouse decât colegul nostru. Este fascinat de interfața AdWords și de analiza cifrelor de orice fel, entuziasm pe care nu încearcă să îl ascundă când se cațără de sub birou pe colegi, pentru a urmări cu atenție fiecare mișcare din ecranul laptopului. Încă de la început și-a preluat cu responsabilitate atribuțiile și a devenit cel mai popular ambasador de brand.
FAQ: Rasa este persană. Este jucăuș și nimeni nu a fost rănit în timpul activităților de birou.

Chief Grace Catnopyst

Sheeba

Sheeba se potrivește perfect în lumea marketingului online. Știe să cucerească orice vizitator dintr-o privire și reușește să obțină cel puțin o conversie din fiecare interacțiune. Chiar și fără un call-to-action direct. Pe noi ne-a convins chiar de la prima întâlnire, însă a devenit membru Canopy după un scurt internship în care Nopy i-a testat intens capacitatea de lucru în echipă, de adaptare și rezistența la stres. Acum lucrează în echipă cu Nopy și sunt un cuplu cu mare potențial de a se impune pe piață.

Vrei în echipă? Următorul Canopyst poți fi tu!