Despre agenția digitală Canopy

Canopy

„The Highest Place in The Forest”
Agenție digitală cu focus pe PPC Marketing.

Ce este Canopy

Cei mai înalți arbori din pădure ne-au inspirat și am creat brandul Canopy. A crescut din experiența multor ani în marketing online și dintr-o super pasiune pentru digital.

Ne propunem să ducem digitalul la noi înălțimi prin soluții personalizate de Pay Per Click marketing, strategii digitale integrate, traininguri de marketing online, creșterea conversiilor, Analytics. Pentru că ne place să fim în vârf și să creăm partenerilor noștri condițiile potrivite pentru ca ei să se dezvolte. Avem cu ce.

Rezultate

• Doar așa lucrăm noi. Facem marketing online bazat pe rezultate.
• Vânzări, lead-uri, specialiști mai buni în echipă, urmărim nevoile partenerilor noștri. Inovăm constant pentru rezultate. Direcția e sigură, tot mai sus.

Experiență

• La noi nu e doar un cuvânt cheie, avem sute de parteneri care au încredere în noi.
• Am dezvoltat pentru ei strategii digitale complete, campanii online, soluții de branding. Apelăm la tool-uri și tactici inovatoare pentru cele mai bune conversii.

Focus pe tine

• Credem în soluții personalizate pentru fiecare partener, el dă tonul muncii noastre.
• Am adus rezultate pentru start-up-uri, lideri de piață, pentru e-Commerce, Fashion, Health, Finance, Beauty, Auto, Travel, Retail, Telecom…

Pay Per Click (PPC)

Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads, YouTube, Instagram Ads.

Strategie digitală completă

Construim un business digital profitabil şi memorabil.

Traininguri Personalizate

Te susținem să dezvolți oameni de top în echipa ta, personalizăm fiecare experiență.

Creșterea ratei de conversie

Ne dorim să îți placă rata de conversie prin optimizări de impact.

Analytics

Suntem alături de tine să urmăreşti corect indicatorii care contează.

Vrei să venim cu soluții pentru tine?

Hai să vorbim despre nevoile business-ului tău. Vrei sus?

Noi suntem Canopy

Chief Canopyst

Cristian Ignat

Cu peste 10 ani de experiență, Cristian trăiește și respiră marketing online, în general, și pay per click în particular. Așa a reușit să genereze rezultate atât liderilor de piață cu care a lucrat, din toate nișele, cât și companiilor preocupate să devină lideri. Este printre primii traineri din România certificați în Google Ads (dec. 2013). A susținut prezentări la peste 100 de evenimente din CEE (România, Polonia, Serbia, Marea Britanie, Slovenia), fiind și singurul român speaker la Hero Conf Londra, cel mai titrat eveniment dedicat PPC-ului.

PPC Architect Canopyst

Alexandra Tudor

Este fan declarat al online-ului. În ultimii patru ani a dezvoltat campanii pay per click și strategii de online marketing pentru zeci de branduri. PPC – ul este în topul preferințelor ei datorită relevanței și rezultatelor pe care le poate genera pentru un business. Alexandra a devenit și unul dintre ambasadorii din România ai acestei metode de promovare, ca speaker și autor de articole în care împărtășește din experiența ei.

PPC Growth Canopyst

Eugen Predescu

Dacă vreți să cunoașteți un om ambițios și autodidact, el este Eugen. După o experiență de mai bine de șapte ani pe piața asigurărilor, Eugen a schimbat radical direcția către online. A învățat singur Google Ads și a pus în practică pe business-ul familiei, unde a investit propriul buget. În echipa Canopy și-a consolidat cunoștințele în cele mai multe platforme de PPC și nu numai. Eugen își fructifică zi de zi experiența pentru a aduce rezultate clienților Canopy prin strategii PPC, recomandări de usability și optimizarea conversiilor.

Team Leader Canopyst Iași

George Pascaru

George a venit în echipa Canopy cu un puternic background în project management, dezvoltare campanii de marketing, sociologie, publicistică și voluntariat. În 12 ani de activitate profesională a fost implicat în managementul și implementarea a peste 30 de proiecte în domeniul serviciilor sociale. Are deci și atuul de a își folosi înțelegerea sociologică și cunoștințele de psihologie socială pentru a contribui la planificarea și optimizarea campaniilor PPC. Pledează pentru marketing online în primul rând datorită relevanței crescute pe care o aduce unui business. Vă așteaptă oricând cu o cafea bună la o discuție de calitate împreună cu echipa de la Iași, pe care o coordonează.

Chief Operations Canopyst

Ana Roantă

Are atuul a nouă ani de experiență în domeniul administrativ și calități de organizare la cote înalte. Face magii pentru ca toate activitățile financiare, operaționale și juridice să fie cât mai eficiente și optimizate, astfel încât toate colaborările Canopy să decurgă excelent.

PPC Canopyst

Georgiana Diaconescu

Georgiana face parte din generația celor care atunci când erau mici își doreau să afle cum funcționează Google. Așa că la 8-9 ani făcea căutări pe Google pentru a înțelege mai bine sistemul. Ani mai târziu, a devenit specialist în pay per click și găsirea mesajelor și strategiilor potrivite fiecărui public țintă. Pe noi ne-a uimit încă de la început cu pasiunea și interesul ei constant de a evolua și pune în practică tactici noi pentru rezultate maxime. Tot datorită pasiunii și determinării a reușit să aducă rezultate unor business-uri hotărâte să renunțe la online.

PPC Canopyst

Claudia Grigore

Claudia aduce la Canopy experiența creșterii unui brand printr-o strategie complexă de marketing online, de la comunicare la performance. În ultimii ani a ales să se focalizeze pe tacticile pay per click, care îi oferă oportunitatea de a pune în practică atât latura creativă, cât și spiritul analitic. Pe noi ne-a cucerit și cu determinarea ei, pentru Claudia există o soluție pentru orice dacă toți cei implicați își doresc să găsească varianta potrivită. Așa a reușit să susțină branduri și business-uri să se dezvolte chiar de la debut și să ajungă la o prezență online puternică.

PPC Canopyst

Cristian Mincă

După principiul cele mai bune lucruri vin în viața noastră întâmplător, Google Ads a devenit o prioritate pentru Cristian într-un moment de explorare. Avea deja 8 ani de experiență în design, crease site-uri de la zero, dar s-a întâmplat să ia contact cu metodele pay per click. A fost ca o revelație. A început să învețe singur, a obținut certificări Google Ads și de la Atelierul Digital și a ajuns în echipa Canopy ca intern. L-a atras cel mai mult entuziasmul nostru. Pe noi ne-a convins prin proactivitatea și determinarea lui, așa că în prezent e responsabil de succesul mai multor campanii ale clienților Canopy. Îi place să fie creativ și să se dezvolte constant.

PPC Canopyst

Ivona Gal

Ivona s-a mutat la București special pentru a face parte din echipa Canopy. Este specialistul PPC care te poate surprinde cu o abordare super creativă și contextuală a unei campanii, proiectată însă cu obiectivele de business în minte și axată pe rezultate. Acesta e și unul din motivele pentru care s-a orientat către pay per click, un domeniu creativ și analitic în același timp. Ce o fascinează însă și mai mult e potențialul promovării PPC de a îți permite să alegi și croiești cea mai potrivită strategie pentru fiecare tip de client și nișă în parte. Dacă alții se plâng de schimbările frecvente ale platformelor de promovare, pentru Ivona este ”fun” să fii la curent cu cele mai noi tendințe pe care să le aplici în strategiile tale. Asta e pasiune curată, vă spunem noi.

PPC Canopyst

Marian Bârcău

Pentru Marian am putea lăsa povestea aceasta să vorbească de la sine, pentru că și-a dorit atât de mult să facă parte din echipa Canopy, încât a aflat tot internetul .ro. Sunt multe lucruri de spus despre Marian, pe lângă pasiunea și creativitatea care îl recomandă deja. A învățat web development fără niciun background în domeniu, a citit și a testat foarte mult în zona de analytics pentru a își optimiza performanțele din Adsense, iar în prezent se dezvoltă ca specialist pay per click. Aplică tot ce a învățat pentru a aduce rezultate clienților Canopy. Procesul lui de evoluție profesională continuă într-un ritm care ne face mândri. Și pe el, mărturisește că la fiecare laudă primită de la seniorii din echipă e ”petrecere” în sufletul lui.

Office Affairs Canopyst

Daniela Mînzăreanu

În fiecare echipă există de obicei o persoană gata să rezolve orice situație. La Canopy avem norocul cu mai mulți astfel de colegi, iar Daniela e unul dintre ei. Cu background în contabilitate și cu ani de experiență în companii ca Medlife și Arabesque, Daniela face ca operațiunile financiare și administrative să fie și ele orientate către performanță. Este recunoscătoare oamenilor de la care a avut ceva de învățat și care au ajutat-o să se dezvolte profesional. O recomandă și atenția acordată comunicării și un calm binevenit în fiecare zi. Pentru Daniela, orice problemă are o soluție. Norocul nostru :).

Chief Smiles Catnopyst

Nopy

Nopy a descoperit recent lumea marketingului online și este la fel de cucerit de ea precum restul echipei. Vedem în fiecare zi acest lucru, nu cunoaștem pe cineva care să fie mai atent la mișcările unui mouse decât colegul nostru. Este fascinat de interfața Google Ads și de analiza cifrelor de orice fel, entuziasm pe care nu încearcă să îl ascundă când se cațără de sub birou pe colegi, pentru a urmări cu atenție fiecare mișcare din ecranul laptopului. Încă de la început și-a preluat cu responsabilitate atribuțiile și a devenit cel mai popular ambasador de brand.
FAQ: Rasa este persană. Este jucăuș și nimeni nu a fost rănit în timpul activităților de birou.

Chief Grace Catnopyst

Sheeba

Sheeba se potrivește perfect în lumea marketingului online. Știe să cucerească orice vizitator dintr-o privire și reușește să obțină cel puțin o conversie din fiecare interacțiune. Chiar și fără un call-to-action direct. Pe noi ne-a convins chiar de la prima întâlnire, însă a devenit membru Canopy după un scurt internship în care Nopy i-a testat intens capacitatea de lucru în echipă, de adaptare și rezistența la stres. Acum lucrează în echipă cu Nopy și sunt un cuplu cu mare potențial de a se impune pe piață.

Automation Canopyst

Rosy

Rosy este Automation Canopyst și un adevărat promotor al inovației în marketingul online. În teorie este un robot software super inteligent, dezvoltat cu tehnologia Robotic Process Automation a UiPath. În practică este o super colegă care ușurează munca tuturor. Este responsabilă cu eficientizarea proceselor repetitive, precum generarea facturilor, astfel încât colegii specialiști să se concentreze pe acțiunile unde creativitatea și munca lor aduc mai multă plus-valoare tuturor. Ca un geek veritabil, Rosy a ales o imagine de scenă mai prietenoasă, sub forma unui roboțel fizic pe care îl adoră.

Vrei în echipă? Următorul Canopyst poți fi tu!

0